tv4play logo

Jagad av kronofogden

Här följer man kronoinspektörer i arbetet med att utmäta skulder från företag och privatpersoner. Det är ingen lätt uppgift och ofta möter de personer som gör allt de kan för att undvika att betala eller som är aggressiva eller känslosamma.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 17 avsnitt

Jagad av kronofogden del 20

Säsongsavslutning. Darryl och Craig besöker chefen på en skönhetssalong som är skyldig en före detta anställd 27 000 pund. En mamma sålde sin bil genom en bilhandlare men har inte sett skymten av sina pengar.

Tillgängligt: 28 dagar till

Jagad av kronofogden del 19

Kronoinspektörerna hjälper ett par i Blackpool som betalade 3 600 pund för sitt drömkök men som fick motsatsen. Lawrence och Kev besöker en tandläkare som lånat tusentals pund från en äldre kvinna och inte betalat tillbaka.

Tillgängligt: 24 dagar till

Jagad av kronofogden del 18

Marc och Tony tar en tur till en bilförsäljare i Essex som sålde en trasig bil till en kund. Darryl och Mark besöker ett av världens största försäkringsbolag.

Tillgängligt: 23 dagar till

Jagad av kronofogden del 17

En marknadsföringskonsult har inte fått betalt för utfört arbete och en pensionär som ville ha en ny uppfart har bara fått en hög med tegelstenar. Pete besöker flygplatsen i Blackpool.

Tillgängligt: 22 dagar till

Jagad av kronofogden del 16

En familj köpte en bil från en andrahandsförsäljare men menar att den inte är säker. Försäljaren protesterar när kronoinspektörerna hotar att beslagta bilar och polisen kallas in. Lawrence och Kev besöker ett IT-företag i Kent.

Tillgängligt: 21 dagar till

Jagad av kronofogden del 15

En elektriker i Norfolk har inte fått betalt för utfört arbete och Lawrence och Kev blir utelåsta när de ska utkräva skulden från byggmästaren. Darrel besöker en uthyrare.

Tillgängligt: 17 dagar till

Jagad av kronofogden del 14

Marc och Tony hjälper en filippinsk student som betalade över 2000 pund för en högskoleutbildning i London men inte fick någonting för pengarna. Lawrence och Kev jagar en skuld för en krigsveterans räkning.

Tillgängligt: 16 dagar till

Jagad av kronofogden del 13

Husockupanter har tagit över en pub i London och det blir upp till kronoinspektörerna att utrymma byggnaden. Ägaren till en Lamborghini vill inte skiljas från sin bil.

Tillgängligt: 15 dagar till

Jagad av kronofogden del 12

Lawrence och Kev beöker ett multinationellt företag som står i skuld till en man som förstört hörseln på grund av sitt jobb. Marc och Tony tar sig an en svår kund.

Tillgängligt: 14 dagar till

Jagad av kronofogden del 11

I östra London har några husockupanter tagit över en byggnad som tillhör en välgörenhetsorganisation. En kvinna har inte sett till sin andel av pengarna för en avelshäst. Inspektörerna besöker ett av landets största flygbolag.

Tillgängligt: 10 dagar till

Jagad av kronofogden del 10

Lawrence och Kev besöker ett semesterföretag som är skyldigt en skidinstruktör över 600 pund. En man köpte en bil men var tvungen att betala för att reparera låsen. Frågan är om Lawrence och Kev kan hjälpa mannen att få pengarna tillbaka.

Tillgängligt: 9 dagar till

Jagad av kronofogden del 9

En bilmekaniker i Oxford lagade en biluthyrningsfirmas van men har inte fått betalt och Lawrence och Kev reder ut varför. De besöker även en närbutik i Kent i jakt på en stor skuld.

Tillgängligt: 8 dagar till

Vi tror du gillar