tv4play logo

Jagad av kronofogden

Här följer man kronoinspektörer i arbetet med att utmäta skulder från företag och privatpersoner. Det är ingen lätt uppgift och ofta möter de personer som gör allt de kan för att undvika att betala eller som är aggressiva eller känslosamma.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 8 avsnitt

Jagad av kronofogden del 8

Ett flygbolag har ännu inte betalat sin skuld till en passagerare och ett semesterföretag står i skuld till en skidinstruktör. Det går inte som planerat när Tom och Craig besöker ett kinesiskt utbildningscenter.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Jagad av kronofogden del 7

Ett par fick vänta i 18 månader på den misslyckade filminspelningen från sitt bröllop. Lawrence och Kev beger sig till företaget som står i skuld till paret. Darryl och Mark besöker en bilförsäljare i Cambridgeshire.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Jagad av kronofogden del 6

Tom och Craig besöker en skuldsatt närbutik i Coventry och Tom hindras när han försöker beslagta varor. Lawrence och Kev beger sig till en pub i London som tagits över av husockupanter.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Jagad av kronofogden del 5

Några husockupanter har tagit över en byggnad i sydöstra London och ägaren vill att de flyttar på sig. Darryl och Mark söker efter en tandläkare som är skyldig flera människor pengar. Ett företag har en skuld till en före detta anställd.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Jagad av kronofogden del 4

En före detta gyminstruktör har inte fått betalt från gymmet han arbetade på. En grosshandel är skyldig en stor summa pengar till en före detta anställd men när Lawrence och Kev åker dit är chefen inte där.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Jagad av kronofogden del 3

Ett privat ambulansföretag har inte betalat en militärläkare för utfört arbete. Craig och Tom beger sig till den walesiska landsbygden för att utmäta en skuld från en lantbrukare. En missnöjd kund kräver pengar från en bilverkstad.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Jagad av kronofogden del 2

Ett missnöjt brudpar kräver pengar från en bröllopsfotograf. Lawrence och Kev besöker en byggmästare och en kvinna vill ha pengarna tillbaka för en motorcykel.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Jagad av kronofogden del 1

Programstart. En skönhetsterapeut fick brännskador i samband med att hon tog bort en tatuering och frågan är om kronoinspektörerna kan få den skyldige mannen att betala sin skuld. Lawrence och Kev försöker utmäta pengar från en bilverkstad.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Vi tror du gillar