tv4play logo

Johan Falk

Svensk kriminaldramaserie. Om polisen Johan Falk och hans kollegor i specialstyrkan GSI, gruppen för särskilda insatser, i Göteborg.

Säsong 2 - 6 avsnitt av 6

Johan Falk del 6 - Kodnamn Lisa

11 februari 2020 · 1h 41m 55s

Säsongsavslutning. Frank ska precis uppfylla sitt livs dröm, att öppna en bistro vid den franska kusten. Men plötsligt bryter sig en grupp tungt beväpnade män in i hans lägenhet och han och hans familj flyr hem till Johan.

Johan Falk del 5 - Barninfiltratören

10 februari 2020 · 1h 33m 6s

Ett värdetransportrån går snett och en oskyldig person dödas. GSI kontaktar alla sina informatörer för att försöka få fram vilka som ligger bakom rånen. Samtidigt har Frank bestämt sig för att göra upp med sitt gamla gäng en gång för alla.

Johan Falk del 4 - Organizatsija karayan

4 februari 2020 · 1h 37m 5s

När Johans styvdotter Ninas pappa Örjan inte lyckas betala en skuld till en estnisk byggfirma kidnappas Nina. Johans och GSI:s inblandning i fallet ses inte med blida ögon av den estnisk-ryska maffian som bestämmer sig för att ta hand om saken.

Johan Falk del 3 - Alla råns moder

3 februari 2020 · 1h 37m 7s

Ett inbrott hos en pensionerad chefsingenjör och ett värdetransportrån visar sig vara en övning inför ett mycket större rån. GSI lyckas få hjälp av gangsterledaren Seth som går med på att infiltrera rånarligan men frågan är om han går att lita på.

Johan Falk del 2 - De 107 patrioterna

28 januari 2020 · 1h 31m 32s

En skottlossning bryter ut i Göteborgs stadspark mellan två gangstergäng. När konflikten mellan gängen eskalerar kallas SGI-gruppen in. De får i uppdrag att försöka identifiera ett nytt gäng och den enda ledtråd de har att gå på är en tatuering.

Johan Falk del 1 - Spelets regler

27 januari 2020 · 1h 35m 55s

Frank har slutat som informatör på GSI-gruppen och söker efter sin före detta flickväns bror som hamnat i trubbel. Samtidigt jobbar Johan och GSI-gruppen tillsammans med den tyska polisen med att spränga en narkotikaliga.