Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Kökets baktips: Limecupcakes med ingefärsfrosting

Klipp - 961 klipp

Kökets middag: Laarb - thaisallad med fläskfärs och örter

Tove Nilsson bjuder på en aromatisk thaisallad gjord på av massor av härliga örter, fläskfärs och kryddor som limeblad, chili och fisksås. Bjud som den är eller tillsammans med kokt jasminris. Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Stekt biff med mojo verde, sockerärtor och saltkokt potatis

Tom Sjöstedt hämtar inspiration från Kanarieöarna och serverar sin stekta biff med saltkokt potatis och mojo verde, en grön sås med koriander, chili och paprika. Somrigt, fräscht och riktigt gott! Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Rostad krossad potatis med grillad halloumi

Zeina Mourtada trollar med kokt potatis - mosa den lätt och pensla med ett chilihett vitlökssmör för att sen gratinera i ugn. Bjud med grillad halloumi och yoghurtsås. Receptet hittar du hos köket.se

Kökets baktips: Rulltårta med rabarbercurd

Camilla Hamid bakar klassisk rulltårta fylld med sötsyrlig rabarbercurd. Perfekt fika att svänga ihop till fikastunden. Bjud gärna rulltårtan med en klick vispad grädde. Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Ugnsbakad lax med skruvad potatis och myntatzatziki

Festlig och lättlagad laxrätt med krispig och vitlöksstekt potatis på spett serverad med en krämig tzatziki med mynta. Perfekt rätt att bjuda på eller varför inte servera som en festlig vardagsrätt. Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Het kycklinggratäng med koreanska smaker

Jennie Walldén marinerar kycklinglår och tillagar dem i ugnen under ett lager av fantastiskt krämig ostsås! Superenkel vardagsmiddag fylld med goda smaker! Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Kryddig auberginegryta med rött ris och örtigt citronhack

Siri Barje bjuder på en snabblagad vegogryta med indiska smaker gjord på aubergine, bönor, färska tomater och spenat toppad med ett fräscht örthack på citron, dill och mynta. Receptet hittar du hos köket.se

Kökets baktips: Vårtårta med rabarberkompott och citroncurd

Tea Malmegård dammar av den klassiska midsommartårtan och byter ut jordgubbarna mot fräsch och lite syrlig rabarberkompott samt lemoncurd. En lättbakad tårta med enkla moment som du bakar smidigt i ugnen, ett perfekt bakverk för alla vårens fester! Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Grön hummus med rödbetor och ägg

Tove Nilsson gör en grön variant på hummus gjord på olika sorters bönor och spenat toppad med brynt lök, sötsyrliga inlagda betor och ett löskokt ägg som får rinna ner som en god sås. Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Frasig filodegspaj med stekt purjolök och vällagrad ost

Paul Svensson lagar en frasig vårpaj med stekt purjolök, dill, ramslök och vällagrad ost. Genom att varva flera lager av filodegen får Paul till en underbar blandning mellan krispighet och mjukhet. Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Morots- och fetaostbollar med stekt ris och sojasås

Nidal Kersh lagar en underbar vegetarisk måltid med spännande smaker av söta morötter, rostade nötter och ris stekt i sesamolja. Receptet hittar du hos köket.se

Kökets middag: Kyckling Kiev

Tom Sjöstedt lagar kyckling Kiev - en kycklingrätt från Ukraina bestående av kycklingfilé fylld med ett vitlöks- och persiljesmör, panerad i ägg och ströbröd och avslutningsvis brynt i rikligt med smör och olja. Till den krispiga kycklingen serverar Tom lättkokta grönsaker och en syrlig yoghurtsås. Receptet hittar du hos köket.se