tv4play logo

Här briljerar Lisa Nilsson med sin dolda talang – dialekter

Lisa Nilsson imponerar under Klassfesten när hon gör en utmaning som går ut på att hon ska läsa upp limerickar på olika dialekter samtidigt som hon steppar.

Här briljerar Lisa Nilsson med sin dolda talang – dialekter

Lisa Nilsson imponerar under Klassfesten när hon gör en utmaning som går ut på att hon ska läsa upp limerickar på olika dialekter samtidigt som hon steppar.

Säsong 3 - 8 avsnitt

Klassfesten del 1

17 augusti 2019 · 1h 0m 57s

Säsongsstart. Klassfesten är äntligen tillbaka. Säsongen inleds med att sångfåglarna Lisa Nilsson och Mark Levengood tar plats hos Renée i klassrummet. Det bjuds på musikaluppträdanden, steppdans och såväl pinsamma som känslosamma barndomsminnen.

Klassfesten del 2

24 augusti 2019 · 1h 1m 4s

Denna afton är det OS-guldmedaljören Carolina Klüft och komikern Måns Möllers tur att ta plats i klassrummet. Måns testar på livet som hårdrocksstjärna tillsammans med en gosskör och Carolina visar upp den låda hon byggde som liten och flyttade in i.

Klassfesten del 3

31 augusti 2019 · 1h 1m 14s

Följ med när realitystjärnan Mia Parnevik och artisten Viktor Frisk bekänner gamla synder i klassrummet. Viktor briljerar i barnkunskap och Mia får möjlighet att spela upp sin favoritscen från filmen G tillsammans med sin ungdomsidol Niclas Wahlgren.

Klassfesten del 4

7 september 2019 · 1h 1m 14s

Följ med när Tommy Körberg och Robert Gustafsson briljerar i både sång, geografi och språk. Tommy berättar om sin musikaliska resa och hur han var lite av en tjejtjusare som liten. Robert imiterar Tony Irving och visar upp sina danskunskaper.

Klassfesten del 5

14 september 2019 · 1h 1m 10s

Komikern Özz Nûjen tar plats i skolbänken tillsammans med fotbollsproffset Lotta Schelin. Özz utför rytmisk gymnastik och flörtar med stjärnan från Vår tid är nu medan Lotta stämmer upp i skönsång med en av sina största idoler.

Klassfesten del 6

21 september 2019 · 1h 0m 54s

Denna afton tävlar komikern Daniel Norberg mot politikern Gudrun Schyman. Gudrun debatterar hip-hop mot Carl Bildt och Daniel hinner både avslöja lik i garderoben och sjunga duett med barndomsidolen från Macken.

Klassfesten del 7

28 september 2019 · 1h 1m 4s

Caroline af Ugglas och Glenn Hysén tar plats i skolbänken hos Renée. Caroline berättar om när hon blev relegerad och Glenn berättar om hur han med hjälp av pappa Kurt blev fotbollsproffs. Det bjuds dessutom på sång och massor av skratt.

Klassfesten del 8

5 oktober 2019 · 1h 1m 14s

Säsongsavslutning. Schlagerstjärnan Jessica Andersson och skådespelaren Dan Ekborg tar plats i klassrummet för säsongens sista klassfest. Jessica gör ett försök till att baka sockerkaka och Dan berättar hur han blev hedersgäst på en Lou Reed konsert.