tv4play logo

Kronofogden knackar på

Vi följer en grupp kronofogder på jakt efter folk som inte har betalat sin skatt.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 4 - 5 avsnitt

Kronofogden knackar på del 22

I Manchester vägrar en man att avslöja sin identitet. När kronofogdarna Stewart och Elmor beslagtar en bil i hans namn, väljer den misstänkte gäldenärens fru att ta saken i sina händer. Del och Brian får nästan sin skåpbil rammad av en rasande debitor.

Tillgängligt: 23 dagar till

Kronofogden knackar på del 21

Ett gäng husockupanter har barrikaderat sig i ett nedlagt daghem. Efter att ha brytit sig in genom grindarna, förstår Paul, Steve och Ben att det här kommer att bli en av de tuffaste vräkningarna någonsin. Gareth och Craig misstänker att en gäldenär ljuger om sin identitet.

Tillgängligt: 19 dagar till

Kronofogden knackar på del 20

Paul Bohill och Ben Pinner tvingas ta till extrema medel när en gäldenär låser in sig I sin lägenhet. Delroy Anglin och Brian O’Shaughnessy hamnar I en het dispyt mellan en verkstad och en missnöjd kund – som stammer dem på en hel del.

Tillgängligt: 18 dagar till

Kronofogden knackar på del 19

Steve Pinner och Phil Short beger sig till västra London för, vad som kommer att bli, deras mest förbluffande vräkning någonsin. Gareth och Craig åker till Wales, där en gäldenär inte har betalat för sin hunds undersökning hos veterinären.

Tillgängligt: 16 dagar till

Kronofogden knackar på del 18

Kronofogdarna Del och Dael Anglin är I södra London för att se till att en skuld betalas till ett lagringsföretag. I Worcestershire tvingas Gareth Short och Craig Vernall ta till andra medel när en gäldenär förnekar sin skuld.

Tillgängligt: 15 dagar till

Vi tror du gillar