tv4play logo

Kronofogden knackar på del 8, säsong 4

Säsong 4 - 16 avsnitt

Kronofogden knackar på del 10

22 januari 2020 · 45m 27s

Brian och Del tvingas bli kreativa när en gäldenär påstår att han inte har råd att betala av sin skuld. Steve och Paul hamnar i en dispyt mellan en hyresvärd och en hyresgäst. Brian och Del försöker att hjälpa en kvinna som har blivit ekonomiskt ruinerad av sin skilsmässa.

Kronofogden knackar på del 9

21 januari 2020 · 45m 7s

En förbannad son påstår att han inte känner sin mor, samtidigt som hennes make påstår att hon har flytttat ut. Brian och Delroy hamnar i en knivig situation när en gäldenär utger sig för att vara någon annan.

Spelas nu

Kronofogden knackar på del 8

20 januari 2020 · 44m 32s

Paul och Steve hamnar mitt i ett familjedrama under en vräkning. Stuart och Vic åker till din walesiska gränsen för driva in en skuld av en rörmokare som försöker lura dem.

Kronofogden knackar på del 7

17 januari 2020 · 44m 52s

Paul och Steve hamnar i en konflikt mellan en hyresvärd och en hyresgäst. Brian och Delroy åker till Worthing för att ta itu med en webbdesigner som påstår sig vara inkapabel till att betala sin skuld, men ställs snabbt mot väggen när Del får syn på något värdefullt.

Kronofogden knackar på del 6

16 januari 2020 · 45m 23s

En rumänsk kvinna är skyldig flertalet månadshyror och vägrar lämna sin lägenhet. Brian och Delroy tvingas göra det lilla extra för att identifiera en gäldenär som är skyldig en stor summa pengar.

Kronofogden knackar på del 5

15 januari 2020 · 45m 10s

Steve och Ben ställs inför ett av de mest tragiska återtagandena någonsin när de besöker en kvinna som elförsörjer hela sin lägenhet med hjälp av ett elluttag i trappen. Stewart och Vic hamnar i en konfrontation med en gäldenär som påstår att han kan lagen bättre än någon annan.

Kronofogden knackar på del 4

14 januari 2020 · 45m 21s

En väldigt sårbar hyresgäst barrikaderar sig i sin lägenhet. Paul och Ben tvingas ringa polisen efter en hel tirad av förödmjukelser. Brian och Del åker till Northamptonshire för att besöka ett taxibolag som inte har följt den upprättade avbetalningsplanen.

Kronofogden knackar på del 3

13 januari 2020 · 44m 43s

Stewart och Iain hamnar i en het situation när en gäldenärs son hotar med att bränna upp hyreslägenheten de vräks ur. Brian och Del tvingas ta till oortodoxa metoder när de får svårt att hitta en man som är skyldig en uthyrare en del pengar.

Kronofogden knackar på del 2

10 januari 2020 · 46m 23s

Stewarts och Elmores bil blir nästan rammad av en aggressiv gäldenär som vägrar bekräfta sin identitet. Paul och Steve besöker ett Formel 1-stall vars skuld verkar vara mycket större än de först trodde.

Kronofogden knackar på del 1

9 januari 2020 · 45m 11s

En ensamstående mamma barrikaderar sig i sitt hus när Stewart och Iain dyker upp för att samla in en skuld. Samtidigt som de försöker ta sig in i huset dyker hennes pojkvän upp och är väldigt hotfull. En gäldenär hamnar i en svår situation på grund av sin före detta flickvän.

Kronofogden knackar på del 24

1 januari 2020 · 44m 36s

Stewart och Elmor tar sig an ett gammalt fall och beger sig till en mobilaffär i Cheshire. I sitt andra försök att driva in en obetald skuld, lastar kronofogdarna med sig telefoner, datorer och surfplattor som uppgår till dess värde. Situationen spårar ur när en av delägarna försöker stoppa dem från att göra sitt arbete.

Kronofogden knackar på del 23

31 december 2019 · 45m 28s

Del och Dael hamnar i en het sammandrabbning med en gäldenärs far, som mordhotar kronofogdarna över en bilavgift. Stewart och Vic har fått i uppdrag att driva en obetald skolavgift, något som får en hel familj att rasa.

Kronofogden knackar på del 22

27 december 2019 · 44m 39s

I Manchester vägrar en man att avslöja sin identitet. När kronofogdarna Stewart och Elmor beslagtar en bil i hans namn, väljer den misstänkte gäldenärens fru att ta saken i sina händer. Del och Brian får nästan sin skåpbil rammad av en rasande debitor.

Kronofogden knackar på del 21

26 december 2019 · 44m 37s

Ett gäng husockupanter har barrikaderat sig i ett nedlagt daghem. Efter att ha brytit sig in genom grindarna, förstår Paul, Steve och Ben att det här kommer att bli en av de tuffaste vräkningarna någonsin. Gareth och Craig misstänker att en gäldenär ljuger om sin identitet.

Kronofogden knackar på del 20

25 december 2019 · 44m 45s

Paul Bohill och Ben Pinner tvingas ta till extrema medel när en gäldenär låser in sig I sin lägenhet. Delroy Anglin och Brian O’Shaughnessy hamnar I en het dispyt mellan en verkstad och en missnöjd kund – som stammer dem på en hel del.

Säsong 1 - 5 avsnitt