tv4play logo

Landsbygdsakuten

Brittisk dokumentärserie. Om hur akutsjukvårdspersonal och polis arbetar med Storbritanniens mest avlägsna platser.

Säsong 4 - 15 avsnitt

Landsbygdsakuten del 1

22 maj 2017 · 43m 50s

Säsongsstart. Helikopterambulansen i Cornwall skyndar till en avlägsen plats där en man fått en stroke. Polisen i Warwickshire tar i med hårdhandskarna när de får syn på en skum förare. Akutsjukvårdarna på Isle of Man hjälper en pensionär.

Landsbygdsakuten del 2

23 maj 2017 · 43m 49s

Räddningspatrullen rycker ut till två avlägsna platser i Skottland. På Isle of Man skyndar akutsjukvårdarna till en man som uppges ha allvarliga bröstsmärtor. I Windermere försöker sjövakten Martin förhindra en sjunkande båt från att förgifta sjön.

Landsbygdsakuten del 3

24 maj 2017 · 43m 51s

Räddningspatrullen firar 40 år i tjänst och flyger ut på sitt sista uppdrag. En kvinna kollapsar mystiskt på Isle of Man och polisen i Warwickshire tar hand om en olovlig förare på vift.

Landsbygdsakuten del 4

25 maj 2017 · 43m 51s

Polisen i West Mercia skyndar ut till en man som, olyckligt nog, har dött av en kraftig elchock. Räddningspatrullen försöker att landa sin helikopter på en fjälltopp för att kunna hjälpa en skadad vandrare. På Isle of Man hjälper akutvårdspersonalen en man med en panikattack.

Landsbygdsakuten del 5

26 maj 2017 · 43m 51s

Polisen i County Durham tvingas bli våldsamma vid ett gripande av en inbrottstjuv. En dramatisk räddningsinsats utspelar sig på en klippa när räddningspatrullen hjälper en ung diabetiker i fara. Ambulanssjukvårdarna på Isle of Man hjälper en ung mamma och en turist med brutna ben.

Landsbygdsakuten del 6 - Landsbygdsakuten

29 maj 2017 · 43m 51s

En ung kvinnas hälsa oroar polisen i Worcestershire efter en frontalkrock. Räddningshelikoptern flygs ut till Isle of Man för att hjälpa tre cyklister som har skadad sig allvarligt i en tävling. Akutsjukvårdarna är på sin vakt när en kvinnas hjärta börjar slå långsammare.

Landsbygdsakuten del 7

30 maj 2017 · 43m 51s

När två vandrare försvinner tvingas HMS Gannet rycka ut till den farliga fjälltoppen på Goatfell-berget för att rädda dem. I Hereforshire får polisen ett tips om att en person olovligt har ett gevär i sin ägo. Akutsjukvårdarna hjälper en kvinna med en tämligen ovanlig allergi.

Landsbygdsakuten del 8

31 maj 2017 · 43m 51s

Isle of Man Gran Prix betyder ökad arbetsbelastning för öns akutsjukvårdare. En av förarna får en diabetesattack bakom ratten. I Malvern undersöker en polis ett rånförsök. I Cornwall får ambulanshelikoptern hjälp av andra enheter för att rädda en man som har fallit ner för en klippa.

Landsbygdsakuten del 9

1 juni 2017 · 43m 51s

En 14-åring larmar till räddningstjänsten när hans farfar faller överbord i Loch Fynes iskalla vatten. HMS Gannet tar helikoptern till undsättning. Windermere drabbas av en hård storm och fyra tonåringar rapporteras försvunna.

Landsbygdsakuten del 10

2 juni 2017 · 43m 51s

En äldre man med artärbråck befinner sig i ett kritiskt läge. På Isle of Man rusar akutsjukvårdarna till en ung tjej med andningssvårigheter. I Shropshire skadar sig en förare under en tävling för motorkrossar.

Landsbygdsakuten del 11

5 juni 2017 · 43m 41s

Ett nyfött barn kommer som en chock för ett par på Isle of Man, som inte visste att de var gravida. Polisen i Hereford försöker lukta sig till narkotika i en bil som luktar väldigt misstänksamt. En skadad bergsvandrare är svår att hitta.

Landsbygdsakuten del 12

6 juni 2017 · 43m 44s

Durhampolisen rycker ut vid en bilolycka där offret befinner sig i ett kritiskt läge. På Isle of Man har akutsjukvårdspersonalen bråttom med att hjälpa en fiskare som har skadats sig till havs, och får hjälp av kustbevakningen. Det vilda djur- och växtlivet visar sig vara utmanande för en sjövandrare, som gör allt i sin makt för att hjälpa en svan.

Säsong 3 - 15 avsnitt