tv4play logo

Leila bakar i Frankrike

I ett vackert strandhus i Frankrike, bland vingårdar och creperier bakar Leila läckra sötsaker.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 13 avsnitt

Leila bakar i Frankrike del 1

Programstart. Leila ställer till med sommarfest på sin veranda. Hon bjuder på cheesecake med rabarberkompott och desserten sabayonne med gratinerade färska bär. Dessutom får hennes gäster smaka på en chocolate pot de crème som serveras i en kopp.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 2

Leila Lindholm firar Frankrikes nationaldag i förskott med klassiska franska bakverk. Hon gör en lantlig fruktpaj och en fransk chokladtårta med mörk choklad. Hon besöker också ett crêperie och gräddar crêpes Suzette som flamberas i apelsinlikör.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 3

Leila Lindholm åker till stranden och bjuder sina surfande vänner på picknick. Det blir ett rustikt lantbröd, fyllt med massor av godsaker. Hon gör också whoopies, en sorts biskvier, med olika fyllningar och bjuder på drinken whisky sour, en perfekt törstsläckare under varma sommardagar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 4

Leila ställer till med barnkalas för sin son Valter. De har bjudit in barn från byn och Leila bakar cupcakes. Det blir fjärilscupcakes med smak av citron och ljuvliga mazarincupcakes dekorerade med färska bär. Leila gör också hi hat-cupcakes med mörk choklad och marängfrosting.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 5

Leila Lindholm firar fruntimmersveckan med att baka en tårta i trikolorens färger. Hon gör också fruktflarn med mandel och en fransk chokladtårta.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 6

Leila Lindholm bjuder på ostbricka med hemgjorda tillbehör. Hon bakar rosmarin- och parmesankex, potatisflarn med getost och en klassisk fransk mandel- och päronpaj, tarte bordalou.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 7

Leila Lindholm bakar ett surdegsbröd som kallas levain och gör en egen fyllning till. Hon gör också en dessert med persikor, nektariner och hallon som serveras med en lavendelkräm.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 8

Leila Lindholm bakar franska frukostbröd. Hon gör briocher med choklad och pain aux amandes som är croissanter med mandelkräm. Det blir också tarteletter med bär och vaniljkräm.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 9

Leila Lindholm bjuder på två sorters bruschetta, en med grillade skaldjur och en med tomat. Det blir också en klassisk crème caramel, grillad frukt med vaniljsocker och fromage blanc. Dessutom bjuds det på en drink gjord på rabarber.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 10

Leila Lindholm bakar med choklad som huvudingrediens. Hon gör en varm chokladbakelse med smak av lavendel, choklad- och nutellasemifreddo på glasspinnar och en mäktig chocolate swirl cheesecake.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 11

Leila Lindholm bakar syrliga rabarberbullar och choklad- och kokosrutor. Hon gör också den franska desserten charlotte russe, en mjuk kaka som fylls med bär och vaniljkräm.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leila bakar i Frankrike del 12

I Frankrike bakar Leila Lindholm tarte tatin, en fransk paj, med jordgubbar i stället för äpplen. Hon gör också chokladmousse med hallon och grädde, samt desserten crème brulée.

Tillgängligt: 30+ dagar till