tv4play logo

Leila på landet del 10, säsong 1

Säsong 1 - 10 avsnitt

Leila på landet del 1

1 januari 2015 · 22m 0s

Programstart. Leila Lindholm gör jordgubbssallad med stekt halloumi, chorizospäckad kyckling och en semifreddo smaksatt med rabarber från det egna trädgårdslandet.

Leila på landet del 2

2 januari 2015 · 21m 47s

Leila Lindholm bjuder på sina egna varianter av lax, sill och kanelbullar. Menyn består av gravad lax med smak av fläder och vodka, örtgrillad laxsida med citroner och senapssås, yoghurtsill med chili och basilika samt bruschetta på kanelbullar.

Leila på landet del 3

3 januari 2015 · 21m 56s

Leila Lindholm lagar klassiska barbeque-rätter, baby back ribs och sticky chicken lemon wings. Med hjälp av alved ger hon köttet extra god röksmak. Tillbehören består av grillade majskolvar, sötpotatis samt coleslaw.

Leila på landet del 4

4 januari 2015 · 21m 43s

Leila dukar upp till fest på stranden. Tillsammans med sin vän Niklas fiskar hon gös som hon sedan kokosmarinerar och grillar. Till förrätt blir det oxfilécarpaccio. Måltiden fullbordas med spaghetti vongole och en turbocheesecake till efterrätt.

Leila på landet del 5

5 januari 2015 · 21m 34s

Leila ger sig ut på en rockabillypicknick i äkta 50-talsanda till Taxinge slott. Hos sin vän plockar hon amerikanska blåbär som hon sedan använder till ricottakakor. Till huvudrätt blir det kycklingburgare och till efterrätt grillade marshmallows.

Leila på landet del 6

6 januari 2015 · 21m 33s

Leila Lindholm ställer till med beduinparty. På menyn står helgrillad lammstek, lammburgare med baba ganoush och mynta, ugnsbakad potatis samt chokladpudding på orientaliskt vis. Leila får även en rundtur i fårhagen hos grannen Patrik.

Leila på landet del 7

7 januari 2015 · 22m 0s

Leila bjuder på fisk- och skaldjursfest. Hon börjar med att ge sig ut och fiska kräftor som hon sedan kokar med krondill och Menyn består av grillad regnbågsforell, rotfrukter och heta chiliräkor. Till efterrätt blir det cheesecake med mascarpone.

Leila på landet del 8

8 januari 2015 · 21m 52s

Leila är expert på att ta tillvara på sina äpplen och hon använder dem som ingrediens i samtliga rätter. Måltiden består av helgrillad fläskfilé och en potatissallad med äpple, äppel- och sötpotatismuffins samt en yoghurtglass med smak av äpple.

Leila på landet del 9

9 januari 2015 · 21m 57s

Sommaren går mot sitt slut och det har blivit dags att skörda. Leila firar det med en skördefest. Hon gör marmelad av rårörda bär, äppelmos och en gammaldags rabarberpaj. Varmrätten består av helgrillad entrecote som serveras med en sommarsallad.

Spelas nu

Leila på landet del 10

10 januari 2015 · 21m 55s

Leila tar med sig en kompis ut i skogen för att plocka svamp som hon sedan tillreder. På menyn står kantarelltoast, rigatoni med karljohansvamp och quesadillas med ostronskivling. Som avslutning lagar hon en stengrillad pizza med svampfyllning.