tv4play logo

Leilas Home Delivery

Leila Lindholm tar med sig en kasse med råvaror för att laga en måltid hemma hos välkända svenskar.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Leilas home delivery del 1

1 januari 2015 · 22m 1s

Programstart. Leila Lindholm hälsar på hos tv-profilen Arne Weise. På menyn står smörstekt torskrygg med pepparrot och dillstuvad potatis. Till efterrätt blir det glace au four. Leila bjuder på inspiration och ger tips om hur man lyckas med rätterna.

Leilas home delivery del 2

2 januari 2015 · 22m 1s

Leila beger sig till Råcksta för att laga mat tillsammans med programledarparet Erik och Mackan. Hon gör New Mexico-burgers med bacon och mangosalsa. Erik och Mackan får själva laga pommes. Till efterrätt blir det en marängsviss.

Leilas home delivery del 3

3 januari 2015 · 22m 2s

Leila hälsar på hos nyhetsankaret Anna Lindmarker och bjuder på en lättlagad tvårättersmeny. Till huvudrätt lagas lammrostbiff med ugnsrostade jordärtskockor och chèvre-crème. Desserten består av varm chokladfondant med ingefärsglass.

Leilas home delivery del 4

4 januari 2015 · 22m 1s

Leila hälsar på hos äventyraren Ola Skinnarmo som bor i en egendesignad skidstuga i Dalarna. Leila lagar en rätt med pasta, grädde, cocktailtomater och bacon. Ola berättar även om skräcken han kände när han stod öga mot öga med en isbjörn i Arktis.

Leilas home delivery del 5

5 januari 2015 · 22m 1s

Leila Lindholm hälsar på hemma hos skådespelaren Julia Dufvenius och får lära sig mer om spöken, sång och hur det var att arbeta med Ingemar Bergman. På menyn står bland annat löjrom, rösti och mandelbakade päron med armagnac.

Leilas home delivery del 6

6 januari 2015 · 22m 2s

Säsongsavslutning. Leila Lindholm packar matkassarna fulla med godsaker och beger sig till Lidingö för att träffa artisten Marie Serneholt. Leila bjuder bland annat på apple martini, limekola och cheescake. Dessutom pratar de om Maries karriär.