tv4play logo

Leilas söta jul

Leila Lindholm bakar julens alla bakverk och sötsaker i ett stort och mysigt sekelskifteskök. Streama Leilas söta jul reklamfritt på C More!

Leilas söta jul 3 - 6 avsnitt

Leilas söta jul del 1

1 januari 2015 · 22m 2s

Säsongsstart. Leila hyllar julkryddan saffran och bjuder på saffransskorpor, en italiensk saffransdessert med fikon och nygräddade saffransvåfflor med vispgrädde och hemgjord drottningsylt. Tillsammans med kompisen Ulrika ger hon också tips på hur man kan plantera julgrupper.

Leilas söta jul del 2

2 januari 2015 · 22m 10s

Leila Lindholm bakar en chokladkaka på mjuk pepparkaka med nutellafrosting, små chocolate chip cookie-whoopies och en banoffeepaj som lagas med banan och kondenserad mjölk. Dessutom pysslar hon och kompisen Ulrika och gör festinbjudningar till julens alla kalas.

Leilas söta jul del 3

3 januari 2015 · 21m 51s

Leila Lindholm gör äkta fransk nougat och mjuk lakrits- och chokladfudge. Dessutom bakas det hallon- och chokladtryfflar. Tillsammans med kompisen Ulrika slår hon in godiset till julklappar och visar hur man gör en cookies in a jar.

Leilas söta jul del 4

4 januari 2015 · 21m 52s

Leila Lindholm bjuder på tre desserter. Det blir knäckig äppelkaka med råkräm, en syrlig passionspannacotta med ingefärsmarinerade hallon samt exotisk christmas gino med ett täcke av kokos och vit choklad. Dessutom gör Leila juldekorationer tillsammans med kompisen Ulrika.

Leilas söta jul del 5

5 januari 2015 · 22m 10s

Leila Lindholm förbereder årets sista kalas, nyårsafton. På den söta menyn står baked alaska, varma chokladbakelser med mojito- och ananassalsa samt drinken vodkatini med äpple, ingefära och morot. Leila och kompisen Ulrika delar med sig av smarta tips för ett lyckat party.

Leilas söta jul del 6

6 januari 2015 · 22m 1s

Säsongsavslutning. När julen är över börjar Leila förbereda en julgransplundring för sin son Valter och hans vänner. Hon gör figur-cupcakes, söta karamellpopcorn och knäckig limedajm som alla barnen bjuds på. Det blir också pyssel, sång och en sista dans runt granen.

Leilas jul 2 - 6 avsnitt

Leilas jul 1 - 5 avsnitt