tv4play logo

Så bygger du ett pepparkakshus

Längd: 0 minPå TV4 Play sedan: 27 november 2009

Eva Grane och Ylva Norman ger en lektion i hur man bygger det finaste pepparkakshuset. Ur Leilas jul TV4 Plus 3 december 2008.

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan endast ses i Sverige

Om Leilas söta jul:Leila Lindholm bakar julens alla bakverk och sötsaker i ett stort och mysigt sekelskifteskök. Streama Leilas söta jul reklamfritt på C More!

Leilas söta jul 3 - 6 avsnitt

Leilas söta jul del 1

Säsongsstart. Leila hyllar julkryddan saffran och bjuder på saffransskorpor, en italiensk saffransdessert med fikon och nygräddade saffransvåfflor med vispgrädde och hemgjord drottningsylt. Tillsammans med kompisen Ulrika ger hon också tips på hur man kan plantera julgrupper.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leilas söta jul del 2

Leila Lindholm bakar en chokladkaka på mjuk pepparkaka med nutellafrosting, små chocolate chip cookie-whoopies och en banoffeepaj som lagas med banan och kondenserad mjölk. Dessutom pysslar hon och kompisen Ulrika och gör festinbjudningar till julens alla kalas.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leilas söta jul del 3

Leila Lindholm gör äkta fransk nougat och mjuk lakrits- och chokladfudge. Dessutom bakas det hallon- och chokladtryfflar. Tillsammans med kompisen Ulrika slår hon in godiset till julklappar och visar hur man gör en cookies in a jar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leilas söta jul del 4

Leila Lindholm bjuder på tre desserter. Det blir knäckig äppelkaka med råkräm, en syrlig passionspannacotta med ingefärsmarinerade hallon samt exotisk christmas gino med ett täcke av kokos och vit choklad. Dessutom gör Leila juldekorationer tillsammans med kompisen Ulrika.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leilas söta jul del 5

Leila Lindholm förbereder årets sista kalas, nyårsafton. På den söta menyn står baked alaska, varma chokladbakelser med mojito- och ananassalsa samt drinken vodkatini med äpple, ingefära och morot. Leila och kompisen Ulrika delar med sig av smarta tips för ett lyckat party.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leilas söta jul del 6

Säsongsavslutning. När julen är över börjar Leila förbereda en julgransplundring för sin son Valter och hans vänner. Hon gör figur-cupcakes, söta karamellpopcorn och knäckig limedajm som alla barnen bjuds på. Det blir också pyssel, sång och en sista dans runt granen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Leilas jul 2 - 1 avsnitt

Leilas jul 1 - 5 avsnitt