Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Let's dance del 8, säsong 14

Säsong 2019 - 26 avsnitt

After dance del 9

Tilde och Tony går igenom kvällens höjdpunkter. Vilket par imponerade mest och hur känns det för paret som tvingas lämna tävlingen precis innan semifinalen? Det och mycket mer får vi reda på i After dance.

Let's dance - resultatshow del 8

Dramatiken är olidlig. Vilket danspar kniper den sista semifinalplatsen och vilket par tvingas lämna tävlingen? Det får vi svar på när Tilde de Paula Eby och David Hellenius tillkännager resultatet efter den åttonde deltävlingen i Let's dance 2019.

Let's dance del 9

Dramatiken tätnar när det endast återstår en deltävling innan det är dags för semifinal. Denna afton får vi se Linnea och Jacob dansa Cha cha och Lancelot och Linn testar på Rumba. Vilka par tar sig till semifinal och vilket par faller på målsnöret?

After dance del 8

Tilde och Tony går igenom kvällens höjdpunkter. Vilket par gjorde succè på dansgolvet och för vilket danspar gick det inte som förväntat? Det och mycket mer får vi reda på i After dance.

Let's dance - resultatshow del 7

Vilket av våra älskade danspar kommer att tvingas lämna tävlingen denna afton? Det får vi svar på när Tilde de Paula Eby och David Hellenius tillkännager resultatet efter den sjunde deltävlingen i Let's dance 2019.

Spelas nu

Let's dance del 8

Deltagarna har nu kommit en bra bit in i tävlingen och pressen är stor. Denna vecka är det musikaltema och vi gästas bland annat av musikaldrottningen Pernilla Wahlgren. Frågan är vilket danspar som kommer att göra succé på dansgolvet denna afton?

After dance del 7

Tilde och Tony går igenom kvällens höjdpunkter. Vilket par imponerade mest och hur känns det för paret som tvingas lämna tävlingen? Det och mycket mer får vi reda på i After dance.

Let's dance - resultatshow del 6

Vilka par lyckas hålla sig kvar i tävlingen och vilket par tvingas lämna? Det får vi svar på när Tilde de Paula Eby och David Hellenius tillkännager resultatet efter den sjätte deltävlingen i Let's dance 2019.

Let's dance del 7

Det är äntligen dags för våra älskade danspar att åter ge sig ut på dansgolvet. En fartfylld afton väntar och vi får bland annat se Kristin och Calle dansa Boogie Woogie och Robin och Sigrid testar på den amerikanska dansstilen Charleston.

Let's dance - resultatshow del 5

Det är spänning i luften när programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius tillkännager resultatet efter den femte deltävlingen i Let's dance 2019.

After dance del 6

Vem gjorde bäst ifrån sig på dansgolvet och vilka utmaningar står deltagarna för framöver? Det får vi svar på när Tilde de Paula Eby och Tony Irving går igenom kvällens framträdanden med såväl deltagare som jurymedlemmar.

Let's dance del 6

Tävlingen fortsätter för deltagarna i Let's dance. Det är dags för Thomas och Jasmine att dansa Tango och Magdalena och Tobias testar på Rumba. Vi får dessutom se deltagarna utmana varandra i en fartfylld disco battle.

Klipp 2018 - 128 klipp

Klipp 2017 - 148 klipp

After dance - arkiv - 20 avsnitt

Klipp 2016 - 256 klipp

Klipp 2015 - 283 klipp

Klipp 2014 - 278 klipp

Klipp 2013 - 315 klipp

Klipp 2012 - 164 klipp

Klipp 2011 - 219 klipp

Klipp 2010 - 136 klipp

Klipp 2009 - 13 klipp