Prova utan reklam på C More
tv4play logo

After dance del 9, säsong 14

Säsong 2019 - 32 avsnitt

Let's dance del 1

Säsongsstart. En stjärnspäckad afton väntar när deltagarna ger sig ut på dansgolvet för första gången. I direktsändning får en förväntansfull jury se deltagarnas nyförvärvade danskunskaper, och frågan är vilket par som kommer att imponera mest?

After dance del 1

Tilde de Paula Eby och Tony Irving känner pulsen på deltagarna efter säsongens första avsnitt av Let's dance. Tillsammans går de igenom kvällens höjdpunkter och pratar om hur det kändes att dansa i direktsändning inför det svenska folket.

Let's dance del 2

Det är återigen dags för dansparen att ge sig ut på dansgolvet. Vi får bland annat se när LaGaylia och Tobias dansar en romantisk tango, dessutom testar Robin och Sigrid på en brasiliansk samba. Vem lyckas charma juryn denna vecka?

Let's dance - resultatshow del 1

Programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius tillkännager resultatet för den första deltävling i Let's dance 2019.

After dance del 2

Tilde de Paula Eby och Tony Irving går igenom säsongens andra avsnitt av Let's dance tillsammans med såväl deltagare som jurymedlemmar. De pratar om vem som glänste mest på dansgolvet och vad som kan vara viktigt att ta med sig framåt.

Let's dance del 3

Det hettar till i studion när Linnea och Jacob tar sig an den spanska nationaldansen Paso Doble. Lancelot och Linn svänger på höfterna i en Samba och Sigrid och Robin testar på en klassisk vals.

Let's dance - resultatshow del 2

Programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius tillkännager resultatet efter den andra deltävlingen i Let's dance 2019.

After dance del 3

Tilde de Paula Eby och Tony Irving går igenom säsongens tredje avsnitt av Let's dance tillsammans med såväl deltagare som jurymedlemmar. De pratar om vem som glänste mest på dansgolvet och vad som var roligast under kvällen.

Let's dance del 4

Sanna och Aaron försöker hålla fötterna i styr när de testar på att dansa Quickstep. Dessutom svänger Robin och Sigrid på höfterna i en Cha Cha och Lagaylia och Tobias tar sig an en klassisk vals. Vem kommer att göra succé på dansgolvet denna afton?

Let's dance - resultatshow del 3

Spänningen är olidlig när programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius tillkännager resultatet efter den tredje deltävlingen i Let's dance 2019.

After dance del 4

Följ med när Tilde de Paula Eby och Tony Irving går igenom kvällens framträdanden med såväl deltagare som jurymedlemmar. De pratas bland annat om vem som lyckades charma juryn mest.

Let's dance del 5

Det är än en gång dags för deltagarna att ge sig ut på dansgolvet. Lancelot och Linn testar på en Slowfox och Kristin och Calle svänger på höfterna i en Rumba. Frågan är vem som kommer att kamma hem flest poäng av juryn?

Klipp 2018 - 128 klipp

Klipp 2017 - 148 klipp

After dance - arkiv - 20 avsnitt

Klipp 2016 - 256 klipp

Klipp 2015 - 283 klipp

Klipp 2014 - 278 klipp

Klipp 2013 - 315 klipp

Klipp 2012 - 164 klipp

Klipp 2011 - 219 klipp

Klipp 2010 - 136 klipp

Klipp 2009 - 13 klipp