tv4play logo

Linn och Tompa på charter del 6, säsong 1

Säsong 1 - 6 avsnitt

Linn och Tompa på charter del 1

25 augusti 2016 · 13m 13s

Programstart. Linn och Tompa åker i väg på en efterlängtad charterresa med hela familjen. Tompa har aldrig tidigare varit utomlands eller flugit. Totalt är de elva personer som ska resa och redan på väg till flygplatsen inträffar något oväntat.

Linn och Tompa på charter del 2

25 augusti 2016 · 9m 0s

Hela gänget har äntligen kommit till Rhodos. På kvällen visar det sig att familjen har missat viktig information om hotellets restaurang och det är tveksamt om det blir någon middag överhuvudtaget.

Linn och Tompa på charter del 3

25 augusti 2016 · 9m 10s

Hela familjen beger sig in till Rhodos stad för en dagsutflykt och Linns mormor Elise provar på att dricka öl ur en klassisk charterstövel. Amy saknar katten Molly men hittar ett grekiskt substitut.

Linn och Tompa på charter del 4

1 september 2016 · 10m 7s

Från Rhodos går båten till den turkiska staden Marmaris och hela gänget beger sig i väg på shoppingäventyr. Tompa pratar ingen engelska alls men som tur är har han Linn med sig som kan hjälpa honom att pruta.

Linn och Tompa på charter del 5

1 september 2016 · 10m 45s

Det är sista kvällen på Rhodos och gänget har hunnit med en hel del under sina resa. Bland annat visar Annika och Yngve upp sina nya kärlekstatueringar.

Spelas nu

Linn och Tompa på charter del 6

1 september 2016 · 9m 41s

Det är sista dagen på Rhodos och det visar sig vilka som bränt sig i den starka solen och vilka som varit smarta. Frågan är hur det gått för Tompa som svor på att inte använda något solskydd.