tv4play logo

Livräddarna på Bondi Beach

På Bondi beach i Australien samsas de vackra och berömda med vanliga semesterfirare. Professionella strandvakter vakar över dem dygnet runt.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 11 - 13 avsnitt

Livräddarna på Bondi Beach del 1

Säsongsstart. Nya badvakter börjar jobba på Bondi och Ryan har problem med att använda megafonen. En annan nykomling, Chris, ställs genast inför en svår situation. Mario har återvänt från Rom och använder sig för första gången av vattenskoter när han måste rädda flera personer.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 2

Det är stormsäsong och en tromb sveper in över södra delen av Sydney. Men turisterna trotsar de höga vågorna på Bondi och Jesse kan inte hjälpa en man som riskerar att drunkna eftersom han är ensam i tornet. Alla de andra badvakterna är upptagna i vattnet och det går på tok för två spänningssökare.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 3

En massa backpackers anländer till Bondi för att fira jul där. En hel del Hare Krishna-anhängare dyker också upp. Maxi spelar ett spratt på sin yngre kusin Ryan. En dykare drunknar vid Ben Buckler, en av strandens nordligaste delar.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 4

En lokal surf-fotograf hjälper badvakterna att rädda livet på en turist från Nepal men kampen för att hålla honom vid liv fortsätter på land. Livräddarna hittar en man som försvunnit i vågorna och det visar sig att han hålls under vattenytan av en annan man som kämpar för livet.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 5

Den manliga revyn Manpower Australia dyker oväntat upp på stranden. En färggrann lokal personlighet hittas med ansiktet i sanden och verkar inte vara vid medvetande. Singlets ska komma till undsättning men blockeras av stora måsflockar.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 6

Under nyårsfirandet ställer de alkohol- och drogpåverkade folkmassorna höga krav på livräddarna. Dessutom anländer det runt 300 holländare. Badvakten Nicola tappar tålamodet med vissa besökare och Singlets och Mario har fått nog av varandra.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 7

Modellen Heidi Klum anländer till Bondi Beach för att fotograferas. Livräddaren Harrison ställs inför ett svårt val i vattnet när tre badare håller på att drunkna samtidigt. En person med ett allvarligt skadat knä ges akutvård i livräddningstornet.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 8

En tvåårig flicka är inlåst i en bil i den stekande hettan och hon börjar bli ängslig. En kvinna och hennes dotter räddas av en man som knappt kan simma själv. Badvakterna fångar en väsktjuv och Harrison får lov att improvisera när två badare behöver hjälp efter att han packat ner all utrustning.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 9

Giftiga blåsmaneter dyker upp på Bondi och räddningstornet ser ut som en akutmottagning. Även livräddarna själva råkar ut för dem. De får också chansen att träffa den blinda surfaren Derek Rabelo. Senare försvinner en ung pojke, en mans skuldra går ur led och en ung kvinna tar en överdos.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 10

Maxi, en av Bondis mest populära badvakter, riskerar sitt liv för att rädda två fiskare från en båt som kapsejsat i stora vågor och en av fiskarna får en hjärtinfarkt. Jethro blir förargad efter att ha räddat en grupp turister som han avrått från att gå ut i ripströmmen.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 11

Harrison hjälper en person som brutit armen när han ser två flickor som håller på att drunkna. Maxi jagar en väsktjuv genom trafiken vid Bondi. Livräddarna får besök av Damien Thomlinson, den australiska krigshjälten som miste båda benen i Afghanistan.

Tillgängligt: 9 dagar till

Livräddarna på Bondi Beach del 12

Efter tio år som livräddare ska Maxi bli brandman i stället. Frågan är om han vet vad som ska göras när en brand bryter ut i en tunnel på stranden. Harrison och Jethro försöker återuppliva en flicka men hennes hjärta slår inte och hon andas inte. Axeln har gått ur led på en tysk turist.

Tillgängligt: 9 dagar till

Säsong 10 - 13 avsnitt