Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Livräddarna på Bondi Beach del 4, säsong 12

Säsong 12 - 10 avsnitt

Livräddarna på Bondi Beach del 10

När årets största vågor väller in sätter surfaren Jesse sina nya adepter på prov. Men träningen skiljer sig från riktiga nödsituationer och Tommy tvingas rädda två berusade individer som har tappat kontrollen. Reidy blir rasande på en man som trakasserar en kvinna på stranden.

Livräddarna på Bondi Beach del 9

En kropp syns flytandes i norra Bondi. Jethro och Ryan rycker ut så snabbt de kan, men saker slutar inte som de har tänkt sig när Jethro slår ena axeln ur led och hamnar på sjukhus. Ryan får en chans att återupprätta ungtupparnas rykte när han ser en man i nöd.

Livräddarna på Bondi Beach del 8

En grupp män attackerar en annan man på en del av stranden som vanligtvis är lugn. Ett fall kräver förstärkning men när de är på väg upptäcker de även ett annat problem. Teamet tävlar mot varandra i den årliga strandvaktsturneringen.

Livräddarna på Bondi Beach del 7

En av strandvakterna blir påmind om ett tråkigt fall när han måste rädda två badare på exakt samma ställe. En treåring försvinner spårlöst och hans mamma är otröstlig. Stranden invaderas av blåa spyflugor.

Livräddarna på Bondi Beach del 6

En av strandvakterna sätter liv på spel när han oavsiktligt stänger av sin radio. Man misstänker också att det kan finnas hajar i närheten och snart sätts larmet igång men allt går inte som det ska.

Livräddarna på Bondi Beach del 5

De flesta strandvakter har växt upp vid havet men Wally är en riktig landkrabba och hans färdigheter testas under en livräddning. Strandvakterna kommer till undsättning när en kvinna blir påkörd av en bil och en känd modell besöker Bondi.

Spelas nu

Livräddarna på Bondi Beach del 4

En av strandvakterna är singel så en av de andra försöker hitta en dejt åt honom. Plötsligt befinner sig sju personer i vattnet i en farlig ripström och måste alla räddas samtidigt. En massa dyra mobiltelefoner försvinner på stranden.

Livräddarna på Bondi Beach del 3

Strandvakterna kallas till en nödsituation på en närliggande gata där en person misstänks ha drabbats av en hjärtinfarkt. På stranden måste en ung kvinna få akut vård för en allvarlig allergisk reaktion och en ung man har axeln ur led.

Livräddarna på Bondi Beach del 2

Det är jul och stranden är full av besökare. Många av dem är ovana simmare som ignorerar alla varningar. Dessutom dyker en giftig havsorm upp och den nya badvakten Tommy försöker fånga den. En turist hittas livlös i vattnet.

Livräddarna på Bondi Beach del 1

Säsongsstart. Det har inträffat många drunkningsolyckor i New South Wales på sistone. Extrema väderförhållanden och stora folkmassor på Bondi beach innebär att badvakterna är extra vaksamma.

Säsong 11 - 13 avsnitt

Säsong 10 - 13 avsnitt