tv4play logo

Hela program - 8 avsnitt

Lotta på Liseberg del 1

Säsongsstart. Lotta på Liseberg är äntligen tillbaka. Häng med på en stjärnspäckad afton fylld av skratt, glädje och allsångsfavoriter. På scen hittar vi superduon Marcus & Martinus, popgruppen Dolly Style och countrysångerskan Jill Johnson.

Lotta på Liseberg del 2

Allsångsäventyret fortsätter. Denna afton får Lotta besök en skara melodifestivalserfarna gäster. Vi får bland annat se Kikki Danielsson, Hanna Ferm & Liamoo, Anna Bergendahl och Eric Saade ta plats på scen.

Lotta på Liseberg del 3

En fullspäckad allsångskväll väntar när Lotta får besök av bland annat Sonja Aldén, Ida Wiklund och Arja Saijonmaa. Vi får dessutom se framträdanden av Jens Hult och Sigrid Bernson på Lisebergsscenen.

Lotta på Liseberg del 4

Äntligen måndag vilket betyder att det återigen är dags för Lotta att ta plats på Lisebergsscenen. Det blir en händelserik och fartfylld afton när hon gästas av inga mindre än Samir & Viktor, Lisa Ajax och den tidigare Talang-deltagaren Eva Jumatate.

Lotta på Liseberg del 5

Denna afton kliver den tidigare Alcazar-deltagaren Lina Hedlund upp på allsångsscenen tillsammans med Lotta. Vi får dessutom se Emil Assergård, LaGaylia Frazier & Alexander Strandell och Bishara som under våren var aktuell i Melodifestivalen.

Lotta på Liseberg del 6

Det blir fullt ös på Lisebergsscenen när såväl Arvingarna som schlagerstjärnan Måns Zelmerlöw kommer på besök. Vi får dessutom se Nano, CajsaStina Åkerström och Albin Lee Meldau ta plats på scen och sjunga allsångsfavoriter.

Lotta på Liseberg del 7

En stjärnspäckad afton väntar när inga mindre än Benjamin Ingrosso och Felix Sandman gästar Lotta på Liseberg och bjuder på en ordentlig show. Vi får dessutom se Ann-Louise Hanson, Magnus Carlsson och John Lundvik på Lisebergsscenen.

Lotta på Liseberg del 8

Säsongsavslutning. Sommaren lider mot sitt slut och det är dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. Följ med på en fullspäckad afton där bland annat folkkära Lena Philipsson, Magnus Uggla och Tommy Körberg tar plats på scen.