tv4play logo

Hela program - 8 avsnitt

Lotta på Liseberg del 1

17 juni 2019 · 1h 6m 58s

Säsongsstart. Lotta på Liseberg är äntligen tillbaka. Häng med på en stjärnspäckad afton fylld av skratt, glädje och allsångsfavoriter. På scen hittar vi superduon Marcus & Martinus, popgruppen Dolly Style och countrysångerskan Jill Johnson.

Lotta på Liseberg del 2

1 juli 2019 · 1h 6m 52s

Allsångsäventyret fortsätter. Denna afton får Lotta besök en skara melodifestivalserfarna gäster. Vi får bland annat se Kikki Danielsson, Hanna Ferm & Liamoo, Anna Bergendahl och Eric Saade ta plats på scen.

Lotta på Liseberg del 3

8 juli 2019 · 1h 6m 53s

En fullspäckad allsångskväll väntar när Lotta får besök av bland annat Sonja Aldén, Ida Wiklund och Arja Saijonmaa. Vi får dessutom se framträdanden av Jens Hult och Sigrid Bernson på Lisebergsscenen.

Lotta på Liseberg del 4

15 juli 2019 · 1h 6m 58s

Äntligen måndag vilket betyder att det återigen är dags för Lotta att ta plats på Lisebergsscenen. Det blir en händelserik och fartfylld afton när hon gästas av inga mindre än Samir & Viktor, Lisa Ajax och den tidigare Talang-deltagaren Eva Jumatate.

Lotta på Liseberg del 5

22 juli 2019 · 1h 6m 50s

Denna afton kliver den tidigare Alcazar-deltagaren Lina Hedlund upp på allsångsscenen tillsammans med Lotta. Vi får dessutom se Emil Assergård, LaGaylia Frazier & Alexander Strandell och Bishara som under våren var aktuell i Melodifestivalen.

Lotta på Liseberg del 6

29 juli 2019 · 1h 6m 55s

Det blir fullt ös på Lisebergsscenen när såväl Arvingarna som schlagerstjärnan Måns Zelmerlöw kommer på besök. Vi får dessutom se Nano, CajsaStina Åkerström och Albin Lee Meldau ta plats på scen och sjunga allsångsfavoriter.

Lotta på Liseberg del 7

5 augusti 2019 · 1h 6m 57s

En stjärnspäckad afton väntar när inga mindre än Benjamin Ingrosso och Felix Sandman gästar Lotta på Liseberg och bjuder på en ordentlig show. Vi får dessutom se Ann-Louise Hanson, Magnus Carlsson och John Lundvik på Lisebergsscenen.

Lotta på Liseberg del 8

12 augusti 2019 · 1h 6m 51s

Säsongsavslutning. Sommaren lider mot sitt slut och det är dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. Följ med på en fullspäckad afton där bland annat folkkära Lena Philipsson, Magnus Uggla och Tommy Körberg tar plats på scen.