tv4play logo

Love Island Australien

Australienskt kärleksäventyr där 10 singlar flyttar in i en lyxvilla på Mallorca. Jakten på den rätte varvas med hetsiga intriger. Frågan är vilka som kommer att finna den stora kärleken och vilka som kommer att lämna paradiset med krossade hjärtan?

Säsong 1 - 30 avsnitt

Love Island Australien del 1

Programstart. Tio heta singlar anländer till semesterparadiset Mallorca. Sophie Monk välkomnar deltagarna som är förväntansfulla inför det stora kärleksäventyret de har framför sig. Kommer det uppstå kärlek vid första ögonkastet eller inte?

Love Island Australien del 2

En av killarna har flirtat med två tjejer samtidigt och har svårt att bestämma sig för vem han är mest intresserad av. Det är dessutom dags för den nya deltagaren att välja vem hon vill stå med och det är flera av killarna som vill bli valda.

Love Island Australien del 3

Det har bara gått några dagar i villan men intrigerna är redan i full gång. Två tjejer ryker ihop och triangeldramat fortsätter. Det är även dags för säsongens första tävling – snurra flaskan. Där får vi ta del av deltagarnas smaskiga hemligheter.

Love Island Australien del 4

Två av tjejerna bryter ut i tårar efter att ha blivit lurade av samma kille. Spänningen stiger när två heta singlar anländer till villan. Tjejerna är exalterade över att lära känna de nya deltagarna som visar sig vara en riktig fröjd för ögat.

Love Island Australien del 5

Tjejerna tar till alla knep de kan för att charma de nya deltagarna. Det är dags för tävling där tjejerna ska utse den kille som har bäst kropp i villan och konkurrensen är hård. Vinnaren får spendera natten i det privata rummet med en valfri tjej.

Love Island Australien del 6

Dramatiken fortsätter. En av tjejerna tvivlar på sina känslor, en annan känner sig lurad och två singlar kysser varandra i smyg. Säsongens första parindelning väntar och nervositeten är stor. Vem kommer bli den första killen behöva lämna villan?

Love Island Australien del 7

Det börjar bli allt mer grupperat i villan, särskilt efter den dramatiska parindelningen. Elias och John James får sms om att de ska få gå på blinddejt med en ny deltagare, något som gör Justin väldigt svartsjuk.

Love Island Australien del 8

Vem i huset är bäst på att kyssas? Det får vi reda på i säsongen första kyss-tävling. Ett av paren har en romantisk dejt och bekänner sina känslor för varandra. Sophie kommer på besök och meddelar att en deltagare kommer behöva packa sina väskor.

Love Island Australien del 9

Dramatiken flödar när flera av tjejerna har siktet på en och samma kille. Erin och Eden ger sig iväg på en romantisk shopping-dejt och killarna visar upp sina matlagningskunskaper. Det är även dags för Francoise att välja en partner.

Love Island Australien del 10

Tjejerna har huset för sig själva medan killarna är iväg på äventyr. De passar på att dricka champagne och skvallra. När de minst anar det anländer en ny het singel som har siktet inställt på Cassidy. En deltagare väljer sedan att lämna villan.

Love Island Australien del 11

Två par åker iväg på en fartfylld dans-dejt som bjuder på många skratt men inte lika mycket romantik. En ny tjej anländer och får speed-dejta killarna. Samtidigt fortsätter deltagarna i villan att utforska sina känslor för varandra

Love Island Australien del 12

Kärleksäventyret är en känslomässig berg- och dalbana för deltagarna och allting ställs på sin spets när en ny parindelning närmar sig. För att lätta på stämningen anordnar de en grillfest som blir mer intim än planerat innan en tjej tvingas lämna.