tv4play logo

Love Island Australien

Följ heta singlars jakt på den stora kärleken i semesterparadiset Fiji. Ett storslaget äventyr som kantas av dramatik, lust och passion. För att få stanna i paradiset måste deltagarna inte bara hitta en partner utan även fånga tittarnas hjärta

Säsong 2 - 29 avsnitt

Love Island Australien del 1

9 december 2019 · 1h 6m 59s

Säsongsstart. Låt det stora kärleksäventyret börja - följ tio heta singlar i jakten på den rätte. Äventyret inleds med en rafflande parinledning innan det är dags för villans första fest. Ett par delar en kyss samtidigt som ett annat par ryker ihop.

Love Island Australien del 2

10 december 2019 · 47m 31s

Det nya bombnedslaget har gjort ett starkt intryck på gruppen. Tjejerna tycker han är en riktig pudding, vilket lämnar resten av killarna avundsjuka. Et spännande sms inkommer och det hettar till ordentligt under sanning och konsekvens.

Love Island Australien del 3

11 december 2019 · 43m 44s

Besvikelsen är stor hos en av tjejerna efter Eoghans val av partner. Väl bevarade hemligheter avslöjas när det blivit dags för villans första tävling och ett par delar en intim stund på kvällens fest. Dessutom kommer Sophie Monk på besök.

Love Island Australien del 4

12 december 2019 · 46m 17s

Två heta bombslag har gjort entré och det är nu dags för dem att gå på dejt. I villan svänger känslorna till höger och vänster. En av killarna har siktet inställt på flera tjejer medan en annan finner det svårt att finna intresse i någon.

Love Island Australien del 5

13 december 2019 · 38m 49s

Eoghan har svårt att reda ut sina känslor och Gerard lägger efter många om och men in en stöt på Anna. Tävling står på schemat och denna gång leder det till en hel del hångel, något som deltagarna inte tackar nej till i första taget.

Love Island Australien del 6

14 december 2019 · 54m 7s

Allt fler känslor börjar växa fram i villan och det pirrar i magen för flera. Många chockade miner uppstår när deltagarna får veta vilka som är mest kompatibla. En rafflande parindelning väntar sedan när Sophie kommer på besök.

Love Island Australien del 7

15 december 2019 · 48m 11s

Villans nya par har spenderat sin första natt tillsammans och för vissa blev det mysigare än för andra. Cassie får sms om att hon ska på dejt och glädjen är ett faktum. Men dejten bjuder på en oväntad tvist som försätter villan i chock.

Love Island Australien del 8

16 december 2019 · 48m 27s

Tvillingarnas ankomst har satt Phoebes och Cassies relation på prov och frågan är om de kommer kunna hitta tillbaka? Cartier och Adam går på dejt där det blir mer kyssar än paddelsurfing. Killarna gör därefter upp om en romantisk natt i hideway.

Love Island Australien del 9

17 december 2019 · 48m 41s

Jessie och Eoghan återvänder till gruppen efter en natt i hideaway och alla är nyfikna på vad som hänt där inne. Samtidigt drar dramatiken igång igen efter några lugna dagar. Ett rykte sprids om en av tjejerna samtidigt som en annan tvingas lämna.

Love Island Australien del 10

18 december 2019 · 44m 54s

Det har blivit dags för Sanningscykeln att göra entré i huset. Flera hemligheter avslöjas, och det leder till en hel del dramatik. Samtidigt kämpar ett par med att hitta tillbaka till varandra efter ryktena som cirkulerat.

Love Island Australien del 11

19 december 2019 · 57m 29s

Natten bjöd på en hel del kyssar, något deltagarna ägnar hela morgonen till att prata om. En het tävling står på schemat, där killarna ska klä ut sig till brandmän. Därefter väntar ännu en dumpning och denna gång måste två deltagare lämna villan.

Love Island Australien del 12

20 december 2019 · 49m 34s

Gårdagens dumpning har satt sina spår och för en av killarna känns det extra tungt. Tjejerna får sms om att de ska åka iväg på lunch. Det som börjar som en trevlig dag vänder snabbt när de får reda på att fem heta nya tjejer är på väg in i villan.

Love Island Australien del 13

21 december 2019 · 47m 3s

Trubbel i kärleksparadiset. Tjejerna är fortfarande inlåsta i hideaway samtidigt som de nya bombnedslagen lär känna killarna i villan. I hideway växer osäkerheten medan killarna passar på att flirta vilt med de nya deltagarna.

Love Island Australien del 14

22 december 2019 · 46m 39s

Killarna har ett svårt beslut framför sig. De måste bestämma om de vill bilda par med någon av de nya tjejerna eller hålla fast vid deras gamla partner. Nervositeten är stor och för några av tjejerna slutar kvällen med tårar.

Love Island Australien del 15

23 december 2019 · 48m 18s

Två tjejer ska dumpas från villan och vilka det blir ligger i Aarons händer. Tjejerna försöker grilla killarna om vad som hänt under tiden de varit borta samtidigt som det nya bombnedslaget går på dejt. Det blir dessutom en omgång av sexiga charader.

Säsong 1 - 30 avsnitt