tv4play logo

"Lika dålig som mina andra dejter med upptagna män"

Säsong 2 - 49 avsnitt

Love Island Sverige del 49

Säsongsavslutning. Den stora finalen är kommen! Finalisterna tävlar i vilket par som är starkast fysiskt, men framförallt får vi äntligen veta: vilket av våra kärlekspar vinner Love Island Sverige 2019?

Love Island Sverige del 48

Deltagarna får överraskande besök till villan av sina nära och kära, och det blir glädjesvallande återseenden. För sista gången dumpas ett par från villan, och sen är resten upp dig som tittar: vilket par är det ultimata kärleksparet?

Love Island Sverige del 47

Tiden i villan lider mot sitt slut och paren får åka iväg på romantiska dejter. Senare sätts deltagarnas danskunskaper på prov, och de som gör bäst ifrån sig vinner en natt i Hideaway. Under festen kommer Malin på besök och ett par dumpas.

Love Island Sverige del 46

Lets Dance-Sigrid gör entré i villan. Tjejerna får åka på utflykt till stan och prova klänningar inför kvällens bal, samtidigt som killarna har en riktig grabbfest. Och, det har återigen blivit dags för er tittare att vara med och påverka.

Love Island Sverige del 45

Tiden i villan lider mot sitt slut, och det har blivit dags för säsongens sista parindelning. Frågan är om alla är tillsammans med rätt person? Evelina börjar tvivla, och Patrik förstår ingenting. Dessutom väntar en utomordentligt fånig tävling.

Love Island Sverige del 44

Romantiska parfrukostar står på schemat, och det är tjejerna som ansvarar för matlagningen. Parindelningen har sitt efterspel, och det finns mycket att prata om. Villan får dessutom besök av Malin som levererar ett överraskande besked.

Love Island Sverige del 43

Evelinas intresse för Edem djupnar, medan Puttes och Jonnas tvivel på varandra växer. Deltagarna får reda på vad tittarna tycker om dem vilket väcker starka känslor. Slutligen är det parindelning där en kille dumpas från villan.

Love Island Sverige del 42

Dejtfest! Tittarna har avgjort att Edem och Therese får välja varsin person att gå på romantisk tak-dejt med. Putte och Jonna samt Sofia och Simon får gå på vin-dejt. Dessutom blir det poolfest, och Love Island Sveriges största talang utses!

Love Island Sverige del 41

Bombnedslaget Jocke valde Evelina för en dejt, och när de återvänder till villan verkar känslor ha vaknat. Putte är inte glad för att han målades ut som villans Skitstövel, och det går INTE obemärkt förbi när den fruktade Sanningscykeln rullas in!

Love Island Sverige del 40

Trubbel i paradiset. Elias är nedstämd över Evelina och i tävlingen Skitstövel blir leken allvar när Therese blir sårad över ett påstående. Ett nytt bombnedslag gör entré och bjuder ut tre av villans tjejer på restaurangdejt.

Love Island Sverige del 39

Evelina har svårt att släppa Patrik, och blir allt mer irriterad på tvillingarnas närvaro. Tjejerna förvandlas till superhjältar i en sexig tävling där de ska rädda sina killar. En känslosam parindelning väntar sedan där en tjej dumpas från villan.

Love Island Sverige del 38

Det stormar ordentligt i kärleksvillan. Patrik har något viktigt att berätta för Zabrina när hon och Thérèse kommer ut från Hideaway. Det blir en av säsongens mest känslosamma stunder. Frågan är om de någonsin kan repa sig från detta?

Säsong 1 - 42 avsnitt