tv4play logo

Här är de fyra par som räddats av tittarna

Säsong 2 - 32 avsnitt

Love Island Sverige del 32

Bombnedslaget Simon gör entré och får gå på två heta dejter. Intresset för den nya singel är stort och en dragkamp inleds. Anton konfronterar Andrea gällande Casa Amor samtidigt som det börjar skära sig mellan villans tjejer och Lisa.

Love Island Sverige del 31

Trubbel i paradiset – de nya bombnedslagen rör om ordentligt i grytan. Andrea har fått upp ögonen för Anton och Evelina vill ta saker till nästa nivå med Elias. Dessutom tävlas det i Sexy Twister, och Hideaway öppnas återigen.

Love Island Sverige del 30

Triangeldramat mellan Putte, Zabrina och nya bombnedslaget Ebba fortsätter. Tjejerna ställer Putte mot väggen och han tvingas göra ett val. Tjejerna får ur sig sina aggressioner i dagens tävling, och Jonathan och Melinda får en stund för sig själva.

Love Island Sverige del 29

Baserat på tittarnas röster står det mellan tre killar och tre tjejer - och en från varje trio dumpas från villan. Jonathan och Patrik väljs ut av två nya bombnedslag för heta dejter på stranden, och Patriks förflutna kommer ikapp honom.

Love Island Sverige del 28

Edem får gå på dejt med två av tjejerna i villan! Andrea ställer Erik mot väggen och undrar om han verkligen kan gilla både henne och Therese när de är så olika. Och framförallt, svaret på vad ni tittare tyckte i gårdagens omröstning.

Love Island Sverige del 27

Patrik och Zabrina har spenderat natten i Hideaway och vaknar trötta men glada. Evelina och Elias går på en dejt där de ska mjölka en get. Och tjejerna tävlar mot killarna i vilka som dansar sexigast.

Love Island Sverige del 26

Deltagarna ställs mot väggen när de får svara på frågor från er tittare. Anton blir grillad och Therese och Elias relation ifrågasätts. Jimmy och Lisa drömmer sig bort till livet utanför villan, och ett lyckligt par spenderar natten i Hideaway.

Love Island Sverige del 25

Efter dramatiken med Putte har Evelina fått upp ögonen för Elias. Något som hennes partner Simon inte är särskilt förnöjd med. Det tävlas om vem som kan ta den sexigaste instagrambilden, och en dramatisk parindelningen leder till att en tjej dumpas.

Love Island Sverige del 24

Zabrinas val avslöjas – något som väcker starka känslor i gruppen. Sanningscykeln rullar in i villan och med den kommer i vanlig ordning en del att reda ut. Till sist väntar fest och inte heller den är utan överraskningar och chockerande nyheter.

Love Island Sverige del 23

Tittarna har valt ut dejter åt Anna och Putte – något som får blandade reaktioner. Evelina kämpar med sina känslor och intresset för Therese växer. En laddad parindelning tar vid och tjejerna får reda på om killarna hittat kärlek på annat håll.

Love Island Sverige del 22

Killarna går på dejt med bombnedslagen i Casa Amor och det hettar till ordentligt. Tjejerna i villan på andra sidan ön får bilder på vad killarna har för sig, vilket inte direkt hjälper Lisa och Annas oro. Samtidigt får Therese en ny beundrare.

Love Island Sverige del 21

Den största twisten någonsin i Love Island Sveriges historia börjar nu. Killarna får åka på en grabbresa, men landar i en ny villa: Casa Amor. Samtidigt får tjejerna besök av tre nya heta bombnedslag.

Säsong 1 - 42 avsnitt