tv4play logo

Här är säsongens sista pargenomgång

Längd: 1 min 10 sekPå TV4 Play sedan: 29 september 2018

Speaker-Gustav gör säsongens sista pargenomgång

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan ses i hela världen

Om Love Island Sverige:SÄSONGSPREMIÄR 19 AUGUSTI! Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Säsong 1 - 42 avsnitt

Love Island Sverige del 1

Programstart. Världens hetaste kärleksserie - där du styr handlingen, är äntligen här. Nu presenteras de heta singlarna som alla är redo att hitta kärleken i villan. Men vilka bildar par efter det första laddade mötet?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 2

De första paren i Love Island Sverige vaknar upp tillsammans för första gången i villan på Grekland. Men vilka har klickat - och vem sneglar kanske på någon annan? Snart kommer allt förändras, och det hettar till rejält i villan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 3

Triangeldramat fortsätter medan vissa par trevar och andra kärat ner sig. Samtidigt är det dags för den första tävlingen i Love Island Sverige. En tävling som avslöjar allt om vad deltagarna egentligen gjorde förra sommaren.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 4

Bombnedslag! Kärleken har börjat spira för några av våra deltagare i den grekiska lyxvillan. Men när en lång, mörk, tatuerad brandman dyker upp förändras allt. Vilka killar måste tänka om? Och vilka tjejer faller pladask?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 5

Nya bombnedslaget Marcus gör entré - och tittarna hjälper honom att välja den perfekta dejten. Men vem har han själv siktet inställt på? Känslorna svallar mellan brandmannen Mathias och Karin, men kvällen slutar med en parindelning där tårarna rinner.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 6

Killarna blir plötsligt romantiker vilket leder till allt ifrån en piska, kärleksdikter och presenter - till ett frieri och en önskan om en första kyss. Nu spirar kärleken där man kanske minst anade det i världens hetaste villa.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 7 - Veckans hotlist

Varje vecka sammanfattas de allra viktigaste händelserna i veckans hotlist. Kom ikapp det du har missat, upplev unikt extramaterial och se de hetaste höjdpunkterna från paradisvillan i vackra Grekland.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 8

Tittarna har gjort sitt val i Love Island-appen, och svarat på vem av killarna som är i villan för kärleken. De med minst röster riskerar att dumpas - och nån kommer att dumpas ikväll. Hur står sig våra kärlekspar när dramatiken ökar?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 9

Kärlekstrianglarna fortsätter, och det blir inte mindre komplicerat när Sandra får sms om att hon har en hemlig beundrare som väntar på henne. Ett nytt bombnedslag förändrar allt i världens hetaste villa. Vem ska få henne på fall?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 10

Bombnedslaget Agnes har fått så gott som alla killar på fall. Men nu är det dags för henne att välja vem hon vill bli tillsammans med. Premiär för sanningscykeln - som får fram deltagarnas djupaste hemligheter. Kan det påverka paren?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 11

Tittarna har valt dejt åt nya bombnedslaget Victor, men han verkar själv göra sitt eget kärleksval på direkten. Paren lär känna varandra, och sätts på prov i hur mycket de egentligen vet om den de är tillsammans med. Kärleken fortsätter att bubbla för Niklas och Agnes tills en olycka slår till.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 12

Den klassiska tävlingen ballongjuckande gör att killarna kommer nära varandra. Men efter skojigheterna leder vad som verkar vara ett missförstånd till stort drama mellan Niklas, Agnes och Sandra. Tårarna flödar när deltagarna försöker reda ut allting. Ska kärleken segra?

Tillgängligt: 30+ dagar till