tv4play logo

Musse Nihad söker sin framtida fru i Love Island Sverige 2019

Längd: 1 min 9 sekPå TV4 Play sedan: 14 augusti 2019

Musse Nihad är 26 år och studerar i Gävle. Han är fåfäng av sig och söker efter sin framtida fru i Love Island Sverige 2019.

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan ses i hela världen

Om Love Island Sverige:Love Island Sverige är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärta. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö - alla med hopp om att träffa den rätta.

Säsong 2 - 27 avsnitt

Love Island Sverige del 27

Patrik och Zabrina har spenderat natten i Hideaway och vaknar trötta men glada. Evelina och Elias går på en dejt där de ska mjölka en get. Och tjejerna tävlar mot killarna i vilka som dansar sexigast.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 26

Deltagarna ställs mot väggen när de får svara på frågor från er tittare. Anton blir grillad och Therese och Elias relation ifrågasätts. Jimmy och Lisa drömmer sig bort till livet utanför villan, och ett lyckligt par spenderar natten i Hideaway.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 25

Efter dramatiken med Putte har Evelina fått upp ögonen för Elias. Något som hennes partner Simon inte är särskilt förnöjd med. Det tävlas om vem som kan ta den sexigaste instagrambilden, och en dramatisk parindelningen leder till att en tjej dumpas.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 24

Zabrinas val avslöjas – något som väcker starka känslor i gruppen. Sanningscykeln rullar in i villan och med den kommer i vanlig ordning en del att reda ut. Till sist väntar fest och inte heller den är utan överraskningar och chockerande nyheter.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 23

Tittarna har valt ut dejter åt Anna och Putte – något som får blandade reaktioner. Evelina kämpar med sina känslor och intresset för Therese växer. En laddad parindelning tar vid och tjejerna får reda på om killarna hittat kärlek på annat håll.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 22

Killarna går på dejt med bombnedslagen i Casa Amor och det hettar till ordentligt. Tjejerna i villan på andra sidan ön får bilder på vad killarna har för sig, vilket inte direkt hjälper Lisa och Annas oro. Samtidigt får Therese en ny beundrare.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 21

Den största twisten någonsin i Love Island Sveriges historia börjar nu. Killarna får åka på en grabbresa, men landar i en ny villa: Casa Amor. Samtidigt får tjejerna besök av tre nya heta bombnedslag.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 20

Zabrina och Patrik har mäklat fred igen, men hur länge kommer det att hålla? Paren tävlar i vem som kan baka en pizza på sexigast vis, utan att använda händerna. Och ni tittare har röstat om vilket par som ska dumpas från villan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 19

Deltagarna tävlar i Public Service, där de ska gissa vad tittarna tycker om dem. Något som länge legat och gnagt i Zabrina eskalerar och slutar i ett stormande bråk mellan henne och Patrik. Dessutom lämnar en deltagare villan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 18

Killarna bjuder tjejerna på frukost med romantiska dikter. Därefter får deltagarna reda på vilka de passar bäst ihop med, i leken Perfect match. En spännande temafest tar vid, men ett illavarslande sms gör att den snabbt avbryts.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 17

Putte kan inte bestämma sig för vem han vill ha, Zabrina eller bombnedslaget Evelina. Elias motiv ifrågasätts och gamla känslor kommer tillbaka. Dessutom väntar en dramatisk parindelning där tjejerna väljer och en av killarna dumpas från villan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island Sverige del 16

Tjejerna fortsätter svärma kring Patrik men han har svårt att välja vem har är mest intresserad av. Tävlingen "Kyssa, Gifta, Tårta" ger efterspel i villan. Och ni tittare har valt en tjej som ska få gå på en romantisk dejt!

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 1 - 42 avsnitt