tv4play logo

Love Island UK

Följ unga, heta singlars jakt på den rätte. I en lyxig villa på Mallorca avnjuter de kärlekstörstande singlarna den spanska solen samtidigt som går på heta dejter och lär känna varandra. Ett färgsprakande kärleksäventyr fyllt av passion och dramatik.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 5 - 49 avsnitt

Love Island UK del 49

Säsongsavslutning. Det är dags för final, men först väntar en sammanfattning från det sista dygnet i villan där deltagarna deklarerar sin kärlek för varandra. Vinnarparet avslöjas och nu återstår bara att se om de är villiga att dela på prispotten.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 48

Paren tar sina relationer till nästa nivå när de möter varandras föräldrar för första gången. Ett av paren tvingas lämna villan och efter ett känslosamt avsked firar de resterande åtta deltagarna sina efterlängtade finalplatser.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 47

Ett av paren går på helikopterdejt medan två andra deltagare äter middag i en tjusig balsal. Killarna får ett hemligt uppdrag som går ut på att locka tjejerna till att utföra lite udda handlingar. Därefter ställs paren inför en dold omröstning.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 46

De återstående paren njuter av flera romantiska dejter utanför villan. Bland annat står en lyxig båttur, middag ackompanjerad av harpmusik och en het kväll med elddansare på schemat. Samtidigt krisar ett av paren över bristen på sex.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 45

Paren får testa på det hårda föräldralivet under en dag, samtidigt som ett av paren vägrar att samarbeta. Curtis hamnar i skottlinjen till följd av ett dåligt råd och dagen slutar med tårar när flera deltagare dumpas från villan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 44

Gårdagens utmaning lämnar en bitter eftersmak hos flera deltagare. Jordan börjar ifrågasätta sina känslor för Anna och riktar sina blickar mot India i stället. Snacket går och det hela landar i hårda ord och en urladdning som påverkar hela huset.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 43

Harley ger Chris ett viktigt råd när de besöker ett bageri på sin dejt. Stämningen i huset sjunker när deltagarna får i uppgift att para ihop ett gäng kontroversiella tidningsrubriker med rätt person genom att slänga drinkar på varandra.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 42

Chris och Harley fördjupar sin relation och Jordan tar sats för att ställa en viktig fråga till Anna. Maura och Curtis går på dejt medan Michael inser att tiden håller på att rinna ut för honom och Amber. Samtidigt tvingas två personer lämna villan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 41

Amber ställs inför ett tufft val mellan hjärta och hjärna under parindelningen. Ovie är förtjust i India, men hon vill gärna skynda långsamt. Parens kännedom om varandra sätts på prov i en prestigefull utmaning och ett av paren får alla rätt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 40

Michael berättar för Amber att han fortfarande gillar henne, men Amber är osäker på om han verkligen menar det han säger. Ovie utbyter en kyss med nykomlingen India och killarna tävlar om att utses till den sexigaste byggaren.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 39

De tre nya singlarna, India, Harley och Greg gör sin entré. India faller omedelbart två av killarna i smaken men frågan är vem som kommer att fånga hennes intresse. Dessutom inser Michael att han fortfarande har känslor kvar för Amber.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 38

Det hettar till ordentligt när ett av paren spenderar natten tillsammans i gömstället. Amber och Michael pratar ut samtidigt som tre nya singlar på väg in i villan. Men innan de gör sin entré bjuder de ut varsin deltagare på en romantisk dejt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 4 - 57 avsnitt

Vi tror du gillar