tv4play logo

Love Island UK

Följ unga, heta singlars jakt på den rätte. I en lyxig villa på Mallorca avnjuter de kärlekstörstande singlarna den spanska solen samtidigt som går på heta dejter och lär känna varandra. Ett färgsprakande kärleksäventyr fyllt av passion och dramatik.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 5 - 19 avsnitt

Love Island UK del 19

En kille får skämmas ordentligt efter att ha skojat om sin partner på ett opassande sätt. En ny parindelning närmar sig och det spekuleras vilt om vem som kommer att tvingas lämna villan. Trots det chockeras deltagarna av beslutet.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 18

Ett nytt triangeldrama har uppstått och känslorna svänger till höger och vänster. Att träna och samtidigt vara utklädd till en kanin är något tjejerna får testa på i veckans tävling. Dessutom får ett par möjligheten att spendera natten i gömstället.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 17

En av tjejerna är tydlig med att markera sitt revir, något som inte tas emot särskilt bra av de andra. Säsongens första kysstävling tar vid och det hettar till ordentligt. Dessutom går två deltagare på dejt där de bekänner sina känslor för varandra.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 16

Deltagarna vaknar upp till en ny dag och möts av en ny singeltjej. Arabella faller samtliga killar i smaken vilket gör tjejerna nervösa. Det blir inte bättre när hon får bjuda ut två killar på dejt, ett val som visar sig röra om grytan ordentligt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 15

Gårdagens dumpning har vänt upp och ner på villan och en av tjejerna tvivlar starkt på om hon ska vara kvar. Amber och Michael går på en romantisk dejt samtidigt som ett av paren delar en första kyss tillsammans.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 14

Nya singeln Tom har händerna fulla då han haft ihop det med två tjejer samtidigt. En tjej anses ha gått bakom ryggen på de andra och ett stort bråk utbryter. En kladdig tävling väntar sedan, där ett par gör förvånansvärt bra ifrån sig.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 13

Vilket par passar sämst ihop - det får vi reda på när deltagarna röstar om vilka som är minst kompatibla tillsammans. Det hettar till ordentligt när deltagarna kör en omgång av sanning eller konsekvens. Dessutom anländer två nya singlar till villan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 12

Det råder bröllopsyra i Love Island-villan när tjejerna gör upp om vem som är den ultimata bruden. Det blir en jämn kamp som slutar med ett ordentligt matkrig. Dessutom bryter en av deltagarna ihop när hennes partner har ihop det med en annan.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 11

Efter en dramatisk gårdag åker killarna iväg på spa för att koppla av. Tjejerna har villan för sig själva och det dröjer inte länge innan de ryker ihop. Två av tjejerna vill åt samma kille och de tar till alla knep de kan för att fånga hans intresse.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 10

Det är inte en lugn stund för deltagarna i kärleksvillan och de nya tjejernas entré har rört om ordentligt i grytan. Det råder dålig stämning och det tar inte lång tid innan totalt kaos utbryter. Kommer detta vara slutet för ett av paren?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 9

Känslostormar i kärleksvillan – en tjej känner sig som ett andrahandsval medan en annan fascineras över hur fort känslor utvecklas. Två nya tjejer är på väg in i villan men innan de gör sin entré bjuder de ut tre killar på en romantisk middagsdejt.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Love Island UK del 8

Deltagarna verkar ha svårt att sätta fingret på sina känslor och ett triangeldrama tar vid. En av killarna får dissen när han lägger in en stöt och ett sms inkommer om att gömstället är öppet. Frågan är vilket par som ska få spendera natten där?

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 4 - 57 avsnitt

Vi tror du gillar