tv4play logo

Love Island UK

Följ unga, heta singlars jakt på den rätte. I en lyxig villa på Mallorca avnjuter de kärlekstörstande singlarna den spanska solen samtidigt som går på heta dejter och lär känna varandra. Ett färgsprakande kärleksäventyr fyllt av passion och dramatik.

Säsong 5 - 49 avsnitt

Love Island UK del 1

1 juli 2019 · 1h 8m 29s

Säsongsstart. Tolv heta singlar anländer till Mallorca för att påbörja jakten på den stora kärleken. Under den första parindelningen ligger makten hos killarna och tjejerna är förväntansfulla. Kommer känslor att uppstå redan första kvällen?

Love Island UK del 2

2 juli 2019 · 48m 27s

Deltagarnas hemligheter kommer upp till ytan i säsongens första tävling. Mellan ett av paren hettar det till lite extra medan en kille är missnöjd med sitt val av partner. Det är dessutom dags för de nya singlarna att välja vem de vill stå med.

Love Island UK del 3

3 juli 2019 · 45m 28s

Singlarna har bara varit i villan ett par dagar men det har redan uppstått intriger. En av tjejerna anklagas för att ha kört dubbelspel och brister ut i gråt medan en kille flirtar med allt och alla. Dessutom går två par på en romantisk dubbeldejt.

Love Island UK del 4

4 juli 2019 · 44m 27s

Det råder dålig stämning när en tjej fått upp ögonen för två av killarna och ett triangeldrama utvecklar sig. Curtis håller i en yogalektion och en av killarna passar på att flirta lite extra. Dessutom gör nya singeln Molly-Mae entré i huset.

Love Island UK del 5

5 juli 2019 · 56m 39s

Den nya singeln verkar falla flera av killarna i smaken vilket gör tjejerna nervösa. Villans sexigaste cowboy ska utses och samtliga killar vill åt titeln. Det är sedan dags för säsongens första parindelning där en kille tvingas lämna kärleksvillan.

Love Island UK del 6

6 juli 2019 · 44m 10s

Känslorna svänger fram och tillbaka i Love Island-villan och flera deltagare känner sig osäkra. För att lära känna varandra bättre kör deltagarna en frågelek där vissa gör bättre ifrån sig än andra. Dessutom bjuds två av tjejerna ut på en blinddejt.

Love Island UK del 7

7 juli 2019 · 45m 25s

Den nya singeln Danny har lyckats charma flera av tjejerna. Molly-Mae är en av de som fått upp ögonen för honom och hon är inte rädd för att visa vad hon känner. Det hettar dessutom till mellan Curtis och Amy som blir allt mer intima tillsammans.

Love Island UK del 8

8 juli 2019 · 45m 27s

Deltagarna verkar ha svårt att sätta fingret på sina känslor och ett triangeldrama tar vid. En av killarna får dissen när han lägger in en stöt och ett sms inkommer om att gömstället är öppet. Frågan är vilket par som ska få spendera natten där?

Love Island UK del 9

9 juli 2019 · 46m 28s

Känslostormar i kärleksvillan – en tjej känner sig som ett andrahandsval medan en annan fascineras över hur fort känslor utvecklas. Två nya tjejer är på väg in i villan men innan de gör sin entré bjuder de ut tre killar på en romantisk middagsdejt.

Love Island UK del 10

10 juli 2019 · 46m 6s

Det är inte en lugn stund för deltagarna i kärleksvillan och de nya tjejernas entré har rört om ordentligt i grytan. Det råder dålig stämning och det tar inte lång tid innan totalt kaos utbryter. Kommer detta vara slutet för ett av paren?

Love Island UK del 11

11 juli 2019 · 55m 51s

Efter en dramatisk gårdag åker killarna iväg på spa för att koppla av. Tjejerna har villan för sig själva och det dröjer inte länge innan de ryker ihop. Två av tjejerna vill åt samma kille och de tar till alla knep de kan för att fånga hans intresse.

Love Island UK del 12

12 juli 2019 · 48m 48s

Det råder bröllopsyra i Love Island-villan när tjejerna gör upp om vem som är den ultimata bruden. Det blir en jämn kamp som slutar med ett ordentligt matkrig. Dessutom bryter en av deltagarna bryter ihop när hennes partner har ihop det med en annan.