Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Love Island UK

En grupp unga singlar semestrar i en makalös villa på vackra Mallorca, i hopp om att finna kärleken. Singlarna kämpar med att dels välja en partner och samtidigt vinna publikens hjärtan. Streama Love Island UK reklamfritt på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 4 - 57 avsnitt

Love Island UK del 1

Säsongsstart. Singlarna lämnar sin vardag bakom sig och anländer till paradisön för att inta villan, och genast flyger gnistorna. Vissa sitter på hemligheter och intrigerna tar fart när det blir både kyssar och tårar i jakten på kärlek.

Love Island UK del 2

Känslorna i huset har redan hunnit växa sig stora, och när ett par bryts upp visar sig kärlekens tuffa sidor. Dessutom haglar de saftiga hemligheterna och de lika saftiga kyssarna. Balansen i huset blir dock kortvarig.

Love Island UK del 3

Det hettar till i ett av paren, men bland andra par blir det riktigt kyligt. När det tillkännages att två nya ansikten ska introduceras i huset känner sig tjejerna hotade, särskilt när två av killarna väljs ut av tittarna att gå på intim dejt med dem.

Love Island UK del 4

En lyckad dejt avslutas med en kyss, en mindre lyckad dejt slutar stelt. Ett gräl bryter ut med inte helt oanade konsekvenser, medan två andra singlar försöker ta sig samman. Kvällen avslutas med en vågad omgång av Sanning eller konsekvens.

Love Island UK del 5

Någon blir ordentligt dumpad, och inför den första parindelningen ökar spänningarna i huset. En av singeltjejerna kommer tvingas lämna ön, så förhållanden och pakter ställs på sin spets när alla desperat vill stanna för att hitta sin själsfrände.

Love Island UK del 6 - Veckans hotlist

Första veckans höjdpunkter! En blick på de allra bästa ögonblicken ur singlarnas första vecka i drömvillan, men också aldrig tidigare visat material av singlarnas inledande upptåg på ön.

Love Island UK del 7

Husets invånare försöker återhämta sig från parindelningen, ett par skickas på dejt medan ett annat börjar bråka sedan hemligheter kommit till ytan, någon förvisas till att sova på soffan. Flera nya ansikten ser till att stormen fortsätter i villan.

Love Island UK del 8

Tre nya singlar anländer till villan, och får välja ut tre personer var att gå på speed-dejt med, som leder till en stulen kyss vilket inte uppskattas av alla. Gänget spelar Sanning eller konsekvens, ett par får spendera natten i husets hide away.

Love Island UK del 9

En av killarna låter sin ögon fortsätta vandra bland tjejerna, men beteendet accepteras inte alls i huset och leder till raka meningsutbyten. Singlarna får veta att de står inför en ny parindelning, någon tvingas åka hem så flörtandet intensifieras.

Love Island UK del 10

Stressen är påtaglig i villan inför parindelningen. De nya paren försöker sedan finna sig i de nya förutsättningarna, ett par diskuterar sin framtid på en dejt i solnedgången, medan några av killarna skapar en pakt i jakten på rätt tjej.

Love Island UK del 11

Vänskapen mellan två killarna ser ut att offras på kärlekens altare när de båda vill ha samma tjej. De tar till nya knep som leder i kampen om hennes hjärta vars konsekvenser sprider sig bland singlarna. Dessutom riskerar två personer dumpas.

Love Island UK del 12

Känslorna stormar inför tillkännagivandet av vilket par som tittarna anser minst kompatibla och kommer dumpas från villan. Ett par ges lyxen att fly oron som härjar i huset för en romantisk dejt under havets yta.

Säsong 3 - 50 avsnitt

Vi tror du gillar