tv4play logo

MacGyver

Den unge agenten Angus "Mac" MacGyver leder en hemlig organisation som lyder under USA:s regering. Där använder han sig av sin ofattbara kunskap om vetenskapliga discipliner och sin till synes outtömliga problemlösningsförmåga för att rädda liv.

Säsong 3 - 8 avsnitt

MacGyver del 8

När en irländsk officer närmar sig MacGyver och hävdar att han vet vart en välkänd bombtillverkare befinner sig blir det genast skarpt läge. MacGyver har jagat mannen i flera år, och väljer att agera på informationen.

MacGyver del 7

Matty skickar MacGyver och hans team till Ghana. Uppdraget är att hämta hem en hårddisk med viktig information. Matty vill inte avslöja vad som finns på hårddisken vilket gör MacGyver misstänksam, framför allt när det är ett så pass farligt uppdrag.

MacGyver del 6

Murdoc vet vad han ska göra för att få sin vilja igenom. Därför för han bort MacGyver's flickvän Nasha för att få honom att hjälpa till i jakten på hans son, som blivit kidnappad. Samtidigt dyker en farlig person från Murdocs förflutna upp.

MacGyver del 5

Ett uppdrag att fånga drogkartellens ledare går fel och MacGyver och Jack måste rycka in. De skyndar sig till Mexiko för att försöka hjälpa sin chef ur faran, något som visar sig vara betydligt lättare sagt än gjort.

MacGyver del 4

MacGyver och Riley ger sig ut på ett livsfarligt uppdrag. De behöver få ett fartyg fyllt med flytande oxygen genom ett område styrt av rebellgrupper. Målet är att det ska nå ett barnsjukhus i nöd men frågan är om fartyget lyckas ta sig så långt.

MacGyver del 3

MacGyver, Riley, Bozer och Leanna ger sig ut på ett hemligt uppdrag. Målet är att få fatt på en man som rekryterar studenter till dödliga attacker runt om i världen. Samtidigt hjälper Jack sin vän Bill i jakten på en man som rymt från fängelset.

MacGyver del 2

Det är skarpt läge när Jack mottar en nödsignal från en av hans gamla Delta-kompisar som blivit felaktigt anklagad för terrorism. Tillsammans med Macgyver rekryterar han resterande deltar från det gamla Delta-teamet för att hjälpa sin vän.

MacGyver del 1

Säsongsstart. Tre månader har passerat sedan Mac slutade i Phoenix Foundation och flyttade till Nigeria. När han får höra att hans far är måltavlan för en farlig diktator väljer han att lägga deras olikheter åt sidan för att hjälpa honom.