tv4play logo

Malou & Barnpsykologerna

Barnuppfostran engagerar och är ett ständigt återkommande ämne i Malou Efter tio. Nu kan tittarna fördjupa sig ännu mer i nya programserien Barnpsykologerna, som sänds exklusivt i TV4 Play. Under våren kommer de två barnpsykologerna Karl Eder och Fadi Lahdo dela med sig av sina bästa råd till föräldrar och samtidigt passa på att ge dem en hemläxa.

Rättigheter: Kan ses utomlands

Hela program - 7 avsnitt

Avsnitt 6: Hur vet jag om mitt barn är mobbat?

Barnpsykologerna Karl Eder och Fadi Lahdo har spännande tankar kring det svåra ämnet mobbing och delar med sig av sina bästa råd och erfarenheter i Malou och Barnpsykologerna.

Avsnitt 7: Hur ger jag mitt barn god självkänsla?

Om barnet verkar tvivla på sig själv och mår dåligt, vad gör man som förälder? Barnpsykologerna Karl Eder och Fadi Lahdo ger sina bästa råd i Malou och Barnpsykologerna.

Avsnitt 5: Aggressiva barn

Barnpsykologerna Karl Eder och Fadi Lahdo hjälper dig som förälder att bättre förstå ditt aggressiva barn och komma ur den onda cirkeln. Det finns ofta en orsak till de aggressiva utbrotten. Du kommer att bli klokare efter att ha sett avsnitt 5 av Malou och Barnpsykologerna.

Avsnitt 4: Vad fungerar bäst – Straff eller belöning?

De flesta föräldrar tar till hot när de är stressade och trötta. Är det verksamt eller finns det bättre sätt? Hur använder man belöning så att det inte bara blir en muta för att få lugn och ro? Barnpsykologerna Karl Eder och Fadi Lahdo ger korrekta råd till hur man ska tackla straff och belöning i Malou och Barnpsykologerna.

Avsnitt 3: Hur får man till en lugn familjemiddag?

Barnpsykologerna Karl Eder och Fadi Lahdo ger sina bästa råd till hur man minskar kaoset vid matbordet i Malou och Barnpsykologerna.

Avsnitt 2: Hur får jag mitt barn att sova?

I andra avsnittet av Malou och barnpsykologerna ger Karl Eder och Fadi Lahdo sina bästa råd för hur du som förälder kommer ur den onda cirkel av ditt barns sömnproblem.

Avsnitt 1: Hur sätter man gränser för barn?

I första avsnittet av Malou och barnpsykologernas föräldrarutbildning ger Karl Eder och Fadi Lahdo konkreta råd för hur man sätter gränser för barn och hur man lyckas hålla dem.