tv4play logo

Malou efter tio

Här bjuds det på långa intervjuer, starka berättelser, aktuella teman, nyfikna frågor och engagerande diskussioner. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning. Programledare är prisbelönade Malou von Sivers.

Säsong hösten 2019 - 32 avsnitt

Malou efter tio del 32

25-årige Adam Essers hjärta stod still i en timme. Idag berättar han om sin väg tillbaka till livet. Kvinnornas roll i Sverigedemokraterna diskuteras. Dessutom hör vi om Martin Stenmarcks musikaliska resa och hur sången räddade honom i Nordkorea.

Malou efter tio del 31

Ny forskning visar att anorexi har genetiska orsaker. Vi möter tvillingarna Maria och Emma som drabbades. Antalet orgasmer för unga män och kvinnor skiljer sig åt kraftigt. Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från podden "Alla våra ligg" gästar.

Malou efter tio del 30

Linda Pira gästar och bjuder på ett smakprov från debutalbumet. Hon berättar även om hur det är att diagnostiseras med ADHD. Dessutom möter vi 14-åriga Oscar Tarantino som lider av skelettcancer och tvingats operera bort högra benet och bäckenet.

Malou efter tio del 29

Synskadade Monicka Zachari togs ifrån sina föräldrar som liten och tvingades växa upp på blindskola. Idag berättar hon om traumat. Dessutom om hur donerade hornhinnor från en avliden räddade Ömer Ysars syn.

Malou efter tio del 28

Det är dags för Malous bokklubb och gästar gör Christer Björkman och hans 80 år unga mamma, som nyligen har skrivit en bok om hennes sexliv med en betydligt yngre man.

Malou efter tio del 27

Mannen som blev av med en arm på Skansen gästar Malou. Anders Borg kommer och berättar om sin tid vid makten och hans relation med Dominika. Dessutom kommer det att pratas om lav, något som är mer spännande än vad man först kan tro.

Malou efter tio del 26

Det är måndag igen och Malou får besök av sina doktorer. Dessutom kommer Peter Jihde och pratar om sin diabetes och Martina och Karin berättar hur det går med sin träning och deras mål att träna sig yngre.

Malou efter tio del 25

Claes Malmberg gästar studion och pratar om sin skoltid. Rasmus Arvidsson, sångare i Avantgardet, tar oss tillbaka till uppväxten i den fattiga lilla byn Nybro i Småland. Hur var skoltiden? Och vad hände med kompisarna som stannade kvar?

Malou efter tio del 24

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor gästar Malou i studion och småbarnsföräldrarna Sofie och Viktor berättar om hur bristen på sömn och tid kan tära på en relation. Dessutom fortsätter Malou på temat "Pojkarna och skolan".

Malou efter tio del 23

Anna Herdenstam bryter tystnaden och berättar om modevärldens baksida – om alkoholen, drogerna och festerna med de äldre männen. Anders Ygeman och Per Buténas diskuterar om varför så många pojkar aldrig går vidare till gymnasiet.

Malou efter tio del 22

Malou fortsätter att diskutera ""Pojkarna och skolan". Özz Nûjen kommer och berättar om när han flydde till Sverige vid åtta års ålder. Kungahusets informationschef Margareta Thorgren och sonen Sven kommer och pratar om mod och utmaningar i livet.

Malou efter tio del 21

Malou träffar överläkaren Stefan Branth och barnläkaren Jonas Ludvigsson och diskuterar veckans doktorssnackisar. Veckans tema är även "Pojkarna och skolan" och frågan varför pojkar presterar så mycket sämre i skolan än flickor.

Säsong våren 2019 - 50 avsnitt

Säsong hösten 2018 - 49 avsnitt

Live - 1 avsnitt

Säsong våren 2018 - 50 avsnitt

Säsong hösten 2017 - 50 avsnitt

Säsong våren 2017 - 50 avsnitt

Malou möter - 2 avsnitt