tv4play logo

Joachim Berner om livet efter drevet: ”De flesta dreven är bra”

Längd: 21 minPå TV4 Play sedan: 8 maj 2019

Joachim Berner, företagare och författare, gjorde kometkarriär i Mediesverige som en mycket ung chefredaktör på både Dagens Nyheter och Expressen. Men efter uppgång följer fall och Joachim Berners fall blev hårt.

Tillgängligt: 30+ dagar tillRättigheter:Kan endast ses i Sverige

Om Malou Efter tio:Här bjuds det på långa intervjuer, starka berättelser, aktuella teman, nyfikna frågor och engagerande diskussioner. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning. Programledare är prisbelönade Malou von Sivers.

Säsong våren 2019 - 50 avsnitt

Malou efter tio del 50

Säsongsavslutning. Vårsäsongen av Malou efter tio går i mål med gäster som Linnéa Claeson, Dogge Doggelito, Maria Jungstedt, Gunilla Bergström och Louise Boije af Gennäs. Det pratas bland annat Let's Dance, ny musik med Lill-Babs och böcker.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 49

Dagen gäst är Jan Björklund (L). Han pratar om tiden som partiledare för Liberalerna. Dessutom kommer Elin och Frida Eldebrink som följde med sin mamma på hennes sista resa till självmordskliniken i Schweiz. Det blir också Valbar inför EU-valet.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 48

Kjell Bergqvist är dagens gäst hos Malou. Sedan går säsongens träningssatsning i mål med ambassadören Kent Härstedt, artisten Gladys del Pilar och komikern Karin Adelsköld. Men först får du veta hur du känner igen en psykopat.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 47

Hockeylegendaren Börje Salming och hans dotter Bianca kommer på besök för att prata med Malou. Det blir också sommarmode, och en panel med socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S), välfärdsforskaren Hans Swärd och diakonen Pernilla Landin.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 46

Perspektivpanelen med Marie Göranzon, Åsa Beckman och Martina Montelius pratar bland annat om kritik. Makarna Malin och Alexander Karim vill bryta pekpinnarna kring föräldraskapet med sina krönikor. Nu har de också skrivit en barnbok tillsammans.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 45

Malous bokklubb börjar med kriminalkommissarie Simon Häggström som berättar vilka som köper sex av minderåriga flickor. Martin Luuk pratar om människor som offrar allt i konstens namn. Poeten Kristian Lundberg kommer också, likaså Maja Hagerman.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 44

Dagens gäst är kultur- och demokratiminister Amanda Lind (MP), som bland annat pratar om bensinupproret och EU-valet. Det blir också valbar med Fredrick Federley (C), Soraya Post (FI) och Malin Björk (V). Och Lisa Miskovsky är tillbaka med ny musik.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 43

Dagens avsnitt handlar om sjukdomen ME/CFS, eller kroniskt trötthetssyndrom. Författaren Karin Alvtegen har släppt boken Osynligt sjuk och berättar om det mottagande den har fått. Dessutom kommer forskare och läkare för att prata om sjukdomen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 42

Musikern Gustaf Norén gästar filosofiska salongen med författaren Agnes Lidbeck för att prata om hur sociala medier förvränger verkligheten. Kaah är tillbaka med ny musik och pratar om tvivlet på den egna förmågan. Och så blir det vårmode.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 41

Förre scientologen Mariette Lindstein berättar i sin nya roman Sprickor i jorden om den mörka tiden. Hur är det egentligen att leva i kärleksrelation med någon som har adhd eller autism? Men först blir det perspektivpanelen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 40

Miljöpartiets nya språkrör Per Bolund kommer till Malou för en partiledarintervju. Dessförinnan hälsar Greta Thunbergs syster Beata Thunberg på för att bland annat sjunga. Senare pratar också deckarförfattaren Mons Kallentoft om Mallorcas skuggsida.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Malou efter tio del 39

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson intervjuas. Det gör också 12-åriga Emma som har Aspergers syndrom och ADD. Hon kommer till studion med sin assistenthund. Första EU-valbaren med Alice Bah Kuhnke (MP), Sara Skyttedal (KD), Karin Karlsbro (L)

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong hösten 2018 - 49 avsnitt

Säsong våren 2018 - 50 avsnitt

Säsong hösten 2017 - 50 avsnitt

Säsong våren 2017 - 50 avsnitt

Malou möter - 2 avsnitt