tv4play logo

Säsong hösten 2019 - 45 avsnitt

Malou efter tio del 45

Stjärnskottet Greekazo har med bara fem låtar lyckats få över fem miljoner spelningar på Spotify på mindre än ett halvår. Hur ser han på rollen som förebild för unga? Lena Endre berättar om hedersuppdraget att läsa "Nyårsklockan" på nyårsafton.

Malou efter tio del 44

Den folkkära komikern Robert Gustafsson spelar Ture Sventon i C Mores nya serie som har premiär på fredag. Robert berättar om sin relation till klassikern. Maria "Vildhjärta" Westerberg höll på att gå under av sin depression, men räddades av skogen.

Malou efter tio del 43

Dagens bokklubb bjuder bland annat på Christer Fuglesangs rymdhemligheter och julens bästa barnböcker. Vi hör starka berättelser från glesbygden och dess framtid när årets Augustvinnare Marit Kapla kommer till studion. Dagens gäst är Sven Melander.

Malou efter tio del 42

Tvååriga Louie hittades på botten av en pool. I dag berättar familjen om traumat. Anders Bagge kommer till Malou och snackar om sitt nya musikprojekt. Dessutom får vi mysa med hunden Tage, när han och experten Kicki Fellstenius gästar studion.

Malou efter tio del 41

Eskil Erlandsson (C) förklarade sitt kritiserade beteende mot kvinnor av att han lider av vikingasjukan. Idag förklarar handkirurgen Thor Halse vad sjukdomen innebär. Dilba var en av 90-talets stora stjärnor, men framgången hade ett högt pris.

Malou efter tio del 40

Let's dance-profilen Tony Irving gästar. Han berättar om uppväxten i Ainsworth där prästen hade makten och homosexualitet var olagligt. Tonys mormor kom att spela en viktig roll i hans liv. Vi möter också Robert som spelade bort 20 miljoner.

Malou efter tio del 39

Katerina Petrovics 20-åriga son sköts ihjäl i en gänguppgörelse. Rikspolischef Anders Thornberg berättar om vilka insatser som görs för att motverka det upptrappade våldet. Och så får vi svar på frågan vi alla undrar över: När kommer ljuset tillbaka?

Malou efter tio del 38

I dagens program diskuteras bland annat varför en del unga kvinnor vill leva med kriminella män. Trädgårdsmästare Bosse Rappne fyller studion med julens härligaste blommor. Och så får vi se en helt ny sida av Per Morberg.

Malou efter tio del 37

Dagens gäst är entreprenören Isabel Adrian som 2012 blev hollywoodfru med svenska folket, men sen lämnade familjen Hollywood och det livet upphörde. I februari vändes livet upp och ned med ett brutalt rån där fem män överföll henne.

Malou efter tio del 36

Doktorerna finns på plats och idag hör vi om hur svag ström kan lindra depression. Vi träffar journalisten Henrik Frenkel med sjukdomen Mild Cognitive Impairment, som troligen kommer utvecklas till Alzheimer. Och så pratar vi barn och antibiotika.

Malou efter tio del 35

Richard Lundgren dömdes till 1,5 års fängelse för att ha gett sin svårt sjuka fru en dödlig dos morfin. Idag berättar han om domen och hur han ser på debatten om dödshjälp. 13-årige Miles Wernerman är den enda i Sverige med sjukdomen Progeria.

Malou efter tio del 34

Efter en svår ridolycka vaknade Anna Nordin upp utan sitt ena ben. Idag berättar hon om traumat. Folkkäre sportkommentatorn Lasse Granqvist slutar med allsvensk fotboll efter 30 år och minns tiden och de hyllade matchreferaten.

Säsong våren 2019 - 50 avsnitt

Säsong hösten 2018 - 49 avsnitt

Live - 1 avsnitt

Säsong våren 2018 - 50 avsnitt

Säsong hösten 2017 - 50 avsnitt

Säsong våren 2017 - 50 avsnitt

Malou möter - 2 avsnitt