tv4play logo

Stefan Branth: ”Sockret går direkt upp till belöningscentrum”

Säsong hösten 2019 - 34 avsnitt

Malou efter tio del 34

Efter en svår ridolycka vaknade Anna Nordin upp utan sitt ena ben. Idag berättar hon om traumat. Folkkäre sportkommentatorn Lasse Granqvist slutar med allsvensk fotboll efter 30 år och minns tiden och de hyllade matchreferaten.

Malou efter tio del 33

Idag står Malous bokklubb på agendan. Vi hör om flickan Abbi som 4 år gammal togs ifrån sin familj och tvingades leva som slav. Det blir tankeläsning med danska författaren Peter Hoeg och så möter vi vd:n Camilla Grebe som sadlade om till författare.

Malou efter tio del 32

25-årige Adam Essers hjärta stod still i en timme. Idag berättar han om sin väg tillbaka till livet. Kvinnornas roll i Sverigedemokraterna diskuteras. Dessutom hör vi om Martin Stenmarcks musikaliska resa och hur sången räddade honom i Nordkorea.

Malou efter tio del 31

Ny forskning visar att anorexi har genetiska orsaker. Vi möter tvillingarna Maria och Emma som drabbades. Antalet orgasmer för unga män och kvinnor skiljer sig åt kraftigt. Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från podden "Alla våra ligg" gästar.

Malou efter tio del 30

Linda Pira gästar och bjuder på ett smakprov från debutalbumet. Hon berättar även om hur det är att diagnostiseras med ADHD. Dessutom möter vi 14-åriga Oscar Tarantino som lider av skelettcancer och tvingats operera bort högra benet och bäckenet.

Malou efter tio del 29

Synskadade Monicka Zachari togs ifrån sina föräldrar som liten och tvingades växa upp på blindskola. Idag berättar hon om traumat. Dessutom om hur donerade hornhinnor från en avliden räddade Ömer Ysars syn.

Malou efter tio del 28

Det är dags för Malous bokklubb och gästar gör Christer Björkman och hans 80 år unga mamma, som nyligen har skrivit en bok om hennes sexliv med en betydligt yngre man.

Malou efter tio del 27

Mannen som blev av med en arm på Skansen gästar Malou. Anders Borg kommer och berättar om sin tid vid makten och hans relation med Dominika. Dessutom kommer det att pratas om lav, något som är mer spännande än vad man först kan tro.

Malou efter tio del 26

Det är måndag igen och Malou får besök av sina doktorer. Dessutom kommer Peter Jihde och pratar om sin diabetes och Martina och Karin berättar hur det går med sin träning och deras mål att träna sig yngre.

Malou efter tio del 25

Claes Malmberg gästar studion och pratar om sin skoltid. Rasmus Arvidsson, sångare i Avantgardet, tar oss tillbaka till uppväxten i den fattiga lilla byn Nybro i Småland. Hur var skoltiden? Och vad hände med kompisarna som stannade kvar?

Malou efter tio del 24

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor gästar Malou i studion och småbarnsföräldrarna Sofie och Viktor berättar om hur bristen på sömn och tid kan tära på en relation. Dessutom fortsätter Malou på temat "Pojkarna och skolan".

Malou efter tio del 23

Anna Herdenstam bryter tystnaden och berättar om modevärldens baksida – om alkoholen, drogerna och festerna med de äldre männen. Anders Ygeman och Per Buténas diskuterar om varför så många pojkar aldrig går vidare till gymnasiet.

Säsong våren 2019 - 50 avsnitt

Säsong hösten 2018 - 49 avsnitt

Live - 1 avsnitt

Säsong våren 2018 - 50 avsnitt

Säsong hösten 2017 - 50 avsnitt

Säsong våren 2017 - 50 avsnitt

Malou möter - 2 avsnitt