tv4play logo

Mandelmanns gård del 6, säsong 4

Säsong 4 - 8 avsnitt

Mandelmanns gård del 8

25 februari 2020 · 44m 10s

Säsongsavslutning. Nu gäller det att säkra upp matförrådet på gården, helst ända fram till midsommar. En jordkällare ska grävas och Marie lagar saffransstinna äppelmunkar. Hon hinner också med att spinna egen ull när fåren och getterna har friserats.

Mandelmanns gård del 7

18 februari 2020 · 43m 51s

Hösten är här, förråden börjar fyllas och gården ska förberedas för kallare tider. Gustav och Marie skördar vindruvor och trampar vin för glatta livet. De bjuder också in deras japanska granne Momi och hans fru Gunnel som älskar bovete.

Spelas nu

Mandelmanns gård del 6

11 februari 2020 · 44m 1s

Trädgården fullkomligt bågnar av grönsaker och frukter. Marie skördar popcornmajs och gör eget snacks. Fåren på gården ska sorteras och det hade inte varit möjligt utan vallhundarna Saffran och Bosse. Dessutom blir det drive-in-bio i sommarkvällen.

Mandelmanns gård del 5

4 februari 2020 · 44m 13s

Augusti och det är dags för första skörden. Marie går på nattlig expedition och inspireras av de fantastiska nattfjärilarna. Dessutom besöker Gustav och Marie odlingsfantasten och trubaduren Stefan Sundström som lär dem allt om bokashi-kompost.

Mandelmanns gård del 4

28 januari 2020 · 43m 57s

Mitt i varma högsommaren står trädgården i full blom. Men jordgubbarna och kronärtskockorna får dessvärre dela plats med skadedjur. Marie vet dock hur man håller pli på dem. Det blir också lavendelskorpor, dressinutflykt och en brygga till ankorna.

Mandelmanns gård del 3

21 januari 2020 · 44m 13s

Försommaren är här och en intensiv period börjar. Marie planterar en örtagård som doftar ljuvligt. Det tycker även gårdens fåfänga påfåglar. Tjuren Fjell får vara om med som sitt första tjursläpp och så bygger Gustav och Marie en kolmila i skogen.

Mandelmanns gård del 2

14 januari 2020 · 44m 10s

Våren har kommit till Djupadal och trädgården har börjat spricka ut i full blom. Gustav gör ett besök hos gårdens söta griskultingar som precis fötts. Marie och Gustav vill minska på plast i hemmet och får en lektion i glasblåsning hos några vänner.

Mandelmanns gård del 1

7 januari 2020 · 43m 54s

Säsongsstart. Våren är här och efter förra årets extrema torka plöjer Marie och Gustav ny åkermark. De sår linser för att få mer foder till djuren och åker till Örebro för att köpa nya får. Gårdens utökas även med duvor, ett mycket klimatsmart djur.

Säsong 3 - 8 avsnitt

Säsong 2 - 8 avsnitt

Säsong 1 - 8 avsnitt