tv4play logo

Mannen som talar med hundar

Cesar Millan är mannen som får de mest aggressiva och hopplösa hundar att bli välartade familjemedlemmar.

Säsong 5 - 6 avsnitt

Mannen som talar med hundar del 6

Cesar träffar Holly Thacker och Robert Edman som är ägare till varghybriderna Hyde och Vada. Hundarna har utvecklat aggressivitet mot andra hundar. Dessutom tar han sig an chihuahuan Nacho som helt plötsligt börjat bitas.

Mannen som talar med hundar del 5

Chihuahua-blandningen Stanley blev aggressiv efter en flytt från New York till Los Angeles. Den tyska spetsen Shoven lider av separationsångest och hunden Leo har utvecklat ett märkligt beteende varje gång matten Lori hostar.

Mannen som talar med hundar del 4

Jody är en lhasa apso som inte kan låta bli att tugga på allt hon kommer åt. Såväl servetter som pengar slinker ner när hon är i närheten. Det andra fallet gäller Bacchus, en grand danois på nästan 60 kilo som trakasserar andra hundar.

Mannen som talar med hundar del 3

Cesar hjälper popstjärnorna Ashlee Simpson-Wentz och Pete Wentz med deras aggressiva bulldogg Hemingway. Han rehabiliterar även hunden Cricket, en retriever som attackerar allt som kommer mellan honom och hans mat.

Mannen som talar med hundar del 2

Hunden Tobi reagerar starkt på plötsliga rörelser och jagar sina ägare när de går omkring i huset. Han har även börjat attackera och bita besökare. Cesar tar sig även an en sankt bernard som är rädd för trappor.

Mannen som talar med hundar del 1

Reprisstart. Cesar hjälper några medlemmar ur nycirkusen Cirque du Soleil att få pli på sina fyrbenta vänner. Maltesern Fluffy vägrar gå i koppel. Kuma skäller och hoppar på alla som kommer på besök och hunden Molly är livrädd för vatten.

Säsong 4 - 14 avsnitt