tv4play logo

Mannen som talar med hundar

Cesar Millan är mannen som får de mest aggressiva och hopplösa hundar att bli välartade familjemedlemmar.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 7 - 16 avsnitt

Mannen som talar med hundar del 16

Chihuahuan Willa bor i Playboy Mansion i Los angels, hennes ägare behöver Cesars hjälp för att Willa ska sluta mobba Hugh Hefners hund spanieln Charlie. Cesar fortsätter träffa playmates som behöver hjälp med sina kaxiga hundar.

Tillgängligt: 28 dagar till

Mannen som talar med hundar del 15

Hunden Daisy behöver hjälp att orientera sig och bli bekväm med sitt liv som både döv och blind. Labradoodlehunden bor med sin ägare på en båt men är livrädd för vatten. Och hunden Piper är rädd för människor, inklusive sina ägare.

Tillgängligt: 27 dagar till

Mannen som talar med hundar del 14

Artisten Robert Schwartzmans nyadopterade pitbull Sandy har visat sig lida av agressivitet mot andra hundar, vilket gör att han inte kan lämna bort henne när han är på turné. Cesar hjälper också två bostonterriar som ska åka på bootcamp.

Tillgängligt: 26 dagar till

Mannen som talar med hundar del 13

I London träffar Cesar hunden Kimba som är så nervös kring andra hundar att hon attackerar dem. Där finns också collien Ellie som vägrar gå ut efter att ha blivit skrämd på en promenad, och energifulla labradoren Jack med en farlig energinivå.

Tillgängligt: 25 dagar till

Mannen som talar med hundar del 12

Cesar återvänder till Storbritannien där han träffar terriern Milo som skäller konstant, en utmaning som får Cesar att ifrågasätta sina egna förmågor. Dessutom träffar vi en ung hund som attackerar fordon, och en kvinna med två bångstyriga hundar.

Tillgängligt: 24 dagar till

Mannen som talar med hundar del 11

Cesar möter utmaningar i Jersey Shore där tre familjer behöver hans hjälp. Mamma Kimberley övertygade sin familj om att skaffa hund, men ju fler det blev desto större blev obalansen inom packen, med aggressiva utfall och översittarstil.

Tillgängligt: 21 dagar till

Mannen som talar med hundar del 10

Barn ofta är snabbare än vuxna att till sig ny träning, nu har Cesar valt ut två unga fans som följer med honom på uppdrag. Först träffar de en liten hund med stor personlighet, sedan hunden Sony som är ärrad efter läskiga upplevelser på havet.

Tillgängligt: 20 dagar till

Mannen som talar med hundar del 9

Den unga bulldoggen Stella skulle bli familjecaféets maskot men blev istället en mardröm. Hyperaktiv, olydig och tokig menar hennes ägare. Cesar hjälper också ägarna till en obalanserad mini-dobermann pincher som hugger mot alla.

Tillgängligt: 19 dagar till

Mannen som talar med hundar del 8

Cesar träffar före detta gängmedlemmar som valt en ny väg i livet genom organisationen Homeboy Industries, men som har problem med sina hundar. De bråkar med andra hundar, får inte utlopp för sin energi, eller har blivit bortskämda av sina ägare.

Tillgängligt: 18 dagar till

Mannen som talar med hundar del 7

Cesar möter personer som plågas av hundfobi. Melody blev biten när hon var 11 år gammal och lider av en förlamande rädsla för hundar sedan dess. Tom tvingas i sitt arbete hantera hundar dagligen men är på väg att lämna sitt jobb på grund av sin fobi.

Tillgängligt: 17 dagar till

Mannen som talar med hundar del 6

Cesar tar sig an fallet Ruby och Jinx, två Jack Russell-terrier som plötsligt gick från vänner till dödsfiender. Genom att visa hur hundar kommunicerar med sitt kroppsspårk och den energi de ger löser Cesar gåtan bakom hundarnas beteende.

Tillgängligt: 14 dagar till

Mannen som talar med hundar del 5

Cesar Millan beger sig till militärbasen Fort Hood i Texas för att hjälpa de boende med sina hundar. Familjen Walkers hund är rädd för uniformer, hunden Azzy skäller på allt som flyger och Ginger blir överexalterad när hon hälsar på folk.

Tillgängligt: 13 dagar till

Säsong 6 - 5 avsnitt

Säsong 4 - 10 avsnitt