tv4play logo

Mannen som talar med hundar

Cesar Millan är mannen som får de mest aggressiva och hopplösa hundar att bli välartade familjemedlemmar.

Säsong 7 - 8 avsnitt

Mannen som talar med hundar del 8

17 januari 2020 · 48m 26s

Cesar träffar före detta gängmedlemmar som valt en ny väg i livet genom organisationen Homeboy Industries, men som har problem med sina hundar. De bråkar med andra hundar, får inte utlopp för sin energi, eller har blivit bortskämda av sina ägare.

Mannen som talar med hundar del 7

16 januari 2020 · 48m 39s

Cesar möter personer som plågas av hundfobi. Melody blev biten när hon var 11 år gammal och lider av en förlamande rädsla för hundar sedan dess. Tom tvingas i sitt arbete hantera hundar dagligen men är på väg att lämna sitt jobb på grund av sin fobi.

Mannen som talar med hundar del 6

15 januari 2020 · 48m 22s

Cesar tar sig an fallet Ruby och Jinx, två Jack Russell-terrier som plötsligt gick från vänner till dödsfiender. Genom att visa hur hundar kommunicerar med sitt kroppsspårk och den energi de ger löser Cesar gåtan bakom hundarnas beteende.

Mannen som talar med hundar del 5

14 januari 2020 · 48m 16s

Cesar Millan beger sig till militärbasen Fort Hood i Texas för att hjälpa de boende med sina hundar. Familjen Walkers hund är rädd för uniformer, hunden Azzy skäller på allt som flyger och Ginger blir överexalterad när hon hälsar på folk.

Mannen som talar med hundar del 4

13 januari 2020 · 48m 6s

Cesar hjälper ägare till räddade hundar att hantera sina dem. Terriern Sammy ger ifrån sig panikartade skrik när han möter skateboardar eller hundrasen boxer. Vi möter också hunden Shazi som inte vågar vara i köket eller i hallen i sitt hem.

Mannen som talar med hundar del 3

10 januari 2020 · 48m 34s

Två bulldoggar har båda svårt för andra hundar. Hugo hamnar ofta i slagsmål med andra hundar och har nu börjat attackera människor. Bulldoggen Crusty blev relegerad från sitt hunddagis på grund av sitt aggressiva beteende mot de andra hundarna.

Mannen som talar med hundar del 2

9 januari 2020 · 48m 16s

Två par med svartsjuka hundar får hjälp av Cesar. Hundarna Lucy och Betty låter inte det nygifta paret Buller komma i närheten av varandra. Michael Hurwitz är rädd för att schäfern Roxy inte ska godkänna hans nya flickväns hund.

Mannen som talar med hundar del 1

8 januari 2020 · 48m 28s

Säsongsstart. Hunden Ringo kan tillbringa timmar med att stirra på en tallkotte. Abbie är fixerad vid olika ljud som får henne att skälla. Labradoren Jäger har alltid älskat att åka bil men han blir så uppspelt att han hoppar runt i bilen.

Säsong 6 - 15 avsnitt

Säsong 5 - 1 avsnitt