tv4play logo

Mannen som talar med hundar

Cesar Millan är mannen som får de mest aggressiva och hopplösa hundar att bli välartade familjemedlemmar.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 6 - 13 avsnitt

Mannen som talar med hundar del 13

Cesar tar sig an hunden Delta och border collien Dong-Dong. Sherrels och Lynnes hund Delta är rädd för män efter att ha blivit misshandlad som valp. Rhonas border collie Dong-Dong tycker inte om koppel och ligger helst hela dagarna i en fåtölj.

Tillgängligt: 30 dagar till

Mannen som talar med hundar del 12

Paret Danny och Andys blandrashund Mongo lider av separationsångest. Cesar hjälper också astronauterna Suni och Leland som har problem med sina hundar, bland annat jack russell-terriern Gorby som attackerar hundar som är större än honom själv.

Tillgängligt: 29 dagar till

Mannen som talar med hundar del 11

Cesar tar sig an tre helt olika hundproblem. Jeff och Kelly har tre hundar som alla har irriterande beteenden. Familjen Collinsons pudel Macy är livrädd för köksdörren. Adams och Janes weimaraner Lex gör anspråk på allt som ligger på golvet.

Tillgängligt: 26 dagar till

Mannen som talar med hundar del 10

Cesar Millan hjälper två hundägare med deras stridslystna hundar. Roxannes boerboel-hund Mufasa är aggressiv mot andra hundar. Tanéas toypudel Tucker saknar respekt för henne och svarar på hennes kommandon med morranden.

Tillgängligt: 25 dagar till

Mannen som talar med hundar del 9

Skådespelaren Rhona Mitra kan trots sin stora erfarenhet av hundar inte få bukt med sin franska bulldogg Oscars aggressivitet. Lisa och Paul Diaz adopterade hundarna Ginger och Luna tillsammans men Luna kan inte komma över sin rädsla för människor.

Tillgängligt: 24 dagar till

Mannen som talar med hundar del 8

Paul och Kelly Mack har problem med sin argentinska jakthund Diego, den stora hunden attackerar andra hundar. När Kelly och Peter adopterade den tvååriga terriern Berkeley var han en snäll hund men han har förändrats.

Tillgängligt: 23 dagar till

Mannen som talar med hundar del 7

Hundföraren Harlen Lambert försöker träna hunden Viper att upptäcka smuggelgods på kriminalvårdsanstalter. Men Viper är ängslig och rädd för främlingar. Hunden Diesel har blivit nervös och lättskrämd sedan familjen Burris andra hund gick bort.

Tillgängligt: 22 dagar till

Mannen som talar med hundar del 6

Nate och Charnae har problem med Stella och Nala som inte kan umgås utan att slåss med varandra. Dena äger pudelblandningen Phoebe som är extremt rädd för män. Så fort en man kommer i närheten anfaller hon.

Tillgängligt: 19 dagar till

Mannen som talar med hundar del 5

Björnexperten Casey Anderson och hans fru Missi Pyle behöver hjälp med sina två hundar som blir väldigt uppspelta och ger sig på andra hundar de möter. Oscar är rädd för barn, men nu väntar ägarna Sebastian och Renée barn.

Tillgängligt: 18 dagar till

Mannen som talar med hundar del 4

Tre hundar behöver hjälp av Cesar Millan. Terriern India terroriserar familjen Morena genom att bita och skälla. Hunden Jagger vet inte hur han ska bete sig mot andra hundar och Axl är livrädd för vatten.

Tillgängligt: 17 dagar till

Mannen som talar med hundar del 3

Fårhunden Snickers har blivit osäker efter att ha blivit attackerad av två hundar under en promenad. Maury har tränats av en hundtränare i två år utan några större framsteg. Cesar Millan gör sitt bästa för att hjälpa hundarna och deras ägare.

Tillgängligt: 16 dagar till

Mannen som talar med hundar del 2

Cesar hjälper tre varghundar. Hans kunskap om rasen är begränsad och han tar därför hjälp av Jennifer McCarthy som är expert på området. Frågan är om Cesar och Jennifer kan tygla de vilda hundarna.

Tillgängligt: 15 dagar till

Säsong 5 - 9 avsnitt

Säsong 4 - 9 avsnitt

Vi tror du gillar