tv4play logo

Mardrömsgrannar

Här ses vad som händer när grannar grälar i några av de mest extrema fallen i Storbritannien. Händelserna demonsteras med rekonstruktioner. De här grannarna har visat sig vara synnerligen mardrömslika. Streama Mardrömsgrannar reklamfritt på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 4 - 6 avsnitt

Mardrömsgrannar del 6

Säsongsavslutning. En man i Guilford har öppnat ett cannabiscafé i sin lägenhet och hans grannar är förskräckta. I Wales har några nyinflyttade bland annat placerat en stor lastbilscontainer i vägen för sina grannar som nu är rasande.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mardrömsgrannar del 5

Familjen Smith bor i en förort till Birmingham när en äldre man flyttar in i huset bredvid. Han börjar klaga på oväsen och urartar helt. En annan familj hade en liknande upplevelse 1978 och det var ett fall som fick en katastrofal utgång.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mardrömsgrannar del 4

När Rachel flyttar in i Newcastle attackeras hon snart av en granne, och det var bara början. En advokat får en fiende när han introducerar ordning och reda i sitt område. En singelmamma konfronterar sina grannar som hon misstänker för sabotage.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mardrömsgrannar del 3

En man är ursinnig på sin granne som har runt 60 olika fåglar som flyger fritt. En kvinna från Rumänien blir utsatt för rasistiska glåpord. Ett par vill föda upp hästar när granngården plötsligt börjar hålla fester som skrämmer djuren.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mardrömsgrannar del 2

Två grannar grälar om hur deras gemensamma uppfartsväg ska användas och när den ena installerar en port eskalerar läget. En kvinna som tidigare var god vän med sina grannar ändrar beteende och anmäler dem även för djurplågeri och barnmisshandel.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mardrömsgrannar del 1

Säsongsstart. En kvinna flyttar ut på landet i Yorkshire och hennes granne börjar snart terrorisera henne. Bland annat siktar han ett gevär på henne. Relationen mellan två par grannar i Doncaster surnar när ena parten skaffar några högljudda hundar.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Säsong 3 - 6 avsnitt

Säsong 2 - 7 avsnitt

Säsong 1 - 6 avsnitt