tv4play logo

Maria Lang

Följ med kommissarie Krister Wijk i sin jakt på mördaren. Det bjuds både på spänning, rysningar och en och annan mordgåta att klura på.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Hela program - 6 avsnitt

Maria Lang del 1 - Mördaren ljuger inte ensam

Puck åker med en grupp vänner till sin universitetshandledares stuga på en ö. Bland vännerna finns Einar Bure som Puck har en hemlig relation med. Men när en av gästerna hittas mördad och Einars vän Christer kommer till ön för att utreda fallet kompliceras saker och ting.

Tillgängligt: 25 dagar till

Maria Lang del 2 - Kung liljekonvalje av dungen

Puck, Einar och Christer är bjudna på bröllop men dagen före bröllopet försvinner bruden spårlöst. Det blir till sist Christer som hittar hennes döda kropp och alla i brudens omgivning blir misstänkta. Bevisen pekar mot kvinnans väninna men alla verkar ha något att dölja.

Tillgängligt: 25 dagar till

Maria Lang del 3 - Inte flera mord

Puck och Einar bestämmer sig för att besöka Einars barndomsstad, Skoga, där de får låna hans systers hus. Men de hinner knappt komma dit förrän idyllen slåss i spillror när Einar hittar en död man på gräsmattan. Christer Wijk kommer för att undersöka fallet och tar hjälp av Puck.

Tillgängligt: 25 dagar till

Maria Lang del 4 - Rosor, kyssar och döden

Einar och Puck åker till Rödbergshyttans gods där Christer ska ha förlovningsfest med sin Gabriella som bor på godset. Men idyllen krossas när Puck hittar Gabriellas farfar mördad. Bakom fasaden döljer sig mörka hemligheter och frågan är hur inblandad Gabriella är.

Tillgängligt: 24 dagar till

Maria Lang del 5 - Farliga drömmar

När Puck arbetar för nobelpristagaren i litteratur, Anders Hallman, dör hans son. Till en början vet man inte om Hallmans son dog av naturliga orsaker eller om han blev mördad. Men när även Hallman dör råder det inte längre några tvivel om att det handlar om mord.

Tillgängligt: 24 dagar till

Maria Lang del 6 - Tragedi på en lantkyrkogård

Säsongsavslutning. Einar och Puck ska fira jul på prästgården men julfirandet blir avbrutet när ett mord inträffar. Plötsligt är prästgården och byn full av poliser, fotografer och rättsmedicinska experter med Christer Wijk i spetsen.

Tillgängligt: 24 dagar till