Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Maria Wern del 8, säsong 5

Säsong 5 - 8 avsnitt

Maria Wern del 1

Säsongsstart. Gotland har invaderats av ungdomar från Stockholm som är där för att festa när polisen får larm om att en ung kvinna hittats död i vattnet under en efterfest.

Maria Wern del 2

Efter att Charlotte Nordenstam hittats död tvingas Maria Wern att kartlägga alla ungdomar som var med på festen där hon mördades. Till en början misstänker man Charlottes pojkvän men han har alibi. .

Maria Wern del 3

Läkaren och välgörenhetsgeneralen Stefan Helmersson försvunnit och det står snart klart att han förts bort mot sin vilja. Men så dyker han plötsligt upp dumpad vid en vägkant och svävar mellan liv och död. Frågan är vad som hänt under hans frånvaro.

Maria Wern del 4

Det visar sig att Stefan har fler fiender än man kunnat ana och att hans otrohetsaffär med laboratorieassistenten Martina var något som många kände till. När man upptäcker att även Martina saknas leder spåren till en patient som skickat hotbrev till

Maria Wern del 5

Anders hittas mördad i sin bil på färjan till Fårö. Mannen är ägare till ett litet antikvariat i Visby och ingen förstår varför någon skulle vilja mörda en gammal man som säljer böcker. Men snart visar det sig att antikvariatet vilar på en hemlighet.

Maria Wern del 6

Maria sjunker allt djupare ner i sina problem samtidigt som polisutredningen tar en riktning som ingen kunnat förutse. Mörka hemligheter från det förflutna kommer upp till ytan.

Maria Wern del 7

En man och hans hustru hittas mördade på två olika platser under samma natt. Det ena offret mördas i Stockholm och det andra på Gotland. För Maria innebär det att hon blir tvungen att bege sig till Stockholm och arbeta med stockholmspolisen.

Spelas nu

Maria Wern del 8

Säsongsavslutning. När ytterligare en person hittas skjuten blir Maria och hennes kollega Petter på stockholmspolisen alltmer övertygade om att något av vittnena inte talar sanning. På Gotland kämpar Arvidsson med att återgå till ett normalt liv.

Säsong 2 - 4 avsnitt