tv4play logo

Mitt extrema liv

Berättat av unga människor vars liv präglas av svåra fysiska och psykiska utmaningar, får vi I Mitt extrema liv en unik och nära inblick i deras tillvaro. En tillvaro som kantas av stora hinder och tunga motgångar men också otrolig styrka och kärlek.

Kommande avsnitt

Torsdag 5 mar

Mitt extrema liv del 7

Säsong 1 - 5 avsnitt av 9

Mitt extrema liv del 6

27 februari 2020 · 44m 33s

De är aldrig ensamma men kämpar alltid för att få höras. Vi möter unga människor som har en dissociativ identitetsstörning och försöker leva vanliga liv. Men med flera olika personligheter är det inte lätt att få den trånga tillvaron att gå ihop.

Mitt extrema liv del 5

20 februari 2020 · 44m 58s

I en utseendefixerad värld kan ett annorlunda ansikte bli en ordentlig utmaning att leva med. Tre unga kvinnor i England med olika former av vanställda anletsdrag bjuder in oss till deras känslosamma jakt på acceptans bortom andras blickar.

Mitt extrema liv del 4

13 februari 2020 · 44m 55s

Att göra sin röst hörd kan vara svårt för alla, men blir till en livsavgörande utmaning för dessa unga personer som lider av svår stamning. Vi får en ärlig inblick i deras dagliga kamp för att bli förstådd, överkomma hinder och nå sina mål i livet.

Mitt extrema liv del 3

6 februari 2020 · 44m 52s

Tvångssyndrom tar fasta på våra värsta rädslor. Nikita är övertygad om att hennes maniska ritualer håller familjen säker och Vickie skriver listor över vad som kan hända om en närstående går bort. 18-årige Wills sjukdom manifesteras i bakterierädsla.

Mitt extrema liv del 2

30 januari 2020 · 44m 55s

Här möter vi unga människor vars liv dikteras av tvångssyndrom, OCD, som riskerar hålla dem fågna i sina egna liv. Serin kunde knappt lämna sitt hem, nu planerar hon sitt bröllop. Jamie utbildade sig till läkare men sjukdomen har förändrat hans liv.