tv4play logo

Mitt liv som valp del 4, säsong 2

Säsong 2 - 9 avsnitt

Mitt liv som valp del 1

11 oktober 2016 · 44m 4s

Olde english bulldoggevalpen Iris anländer till sin nya familj. Labradorvalpen Maja ska bli en riktig skärgårdshund men det finns mycket att arbeta med. Golden retrievervalpen Atlas familj anpassar sig till livet som hundägare.

Mitt liv som valp del 2

18 oktober 2016 · 44m 12s

Olde english bulldoggen Iris gör sig hemmastadd hos husse Anders som inser att han måste valpsäkra hemmet. Familjen Ståhl hämtar hem sin valp. Labradoren Maja ska åka båt för första gången.

Spelas nu

Mitt liv som valp del 4

1 november 2016 · 44m 4s

Elsa och Ylva drömmer om att deras collievalp ska bli som filmstjärnan Lassie. Jack russellvalpen Jaxy måste lära sig att be om lov. Olde english bulldoggen Iris tränar på att följa med sin husse till musikstudion.

Mitt liv som valp del 5

8 november 2016 · 44m 0s

Dalmatinervalpen Bonnie måste lära sig att ta det lugnt när hon är på morfars hästgård. Golden retrievervalpen Atlas älskar att busa med treåriga Andrea men Andrea är inte lika förtjust. Det är dags för labradorvalpen Maja att lära sig simma.

Mitt liv som valp del 6

15 november 2016 · 44m 2s

Kanintaxvalpen Bibi har fått sitt namn och det firas med en namnceremoni. Labradorvalpen Maja träffar kor för första gången. Collievalpen Mums får hjälp av Fredrik Steen då mattarna Elsa och Ylva vill att hon ska sluta äta bajs.

Mitt liv som valp del 7

22 november 2016 · 44m 0s

Olde english bulldoggevalpen Iris får besök av Fredrik Steen. Golden retrievervalpen Atlas rymmer till skogs under en utflykt. Dalmatinervalpen Bonnie följer med matte Angie på hundutställning.

Mitt liv som valp del 8

29 november 2016 · 44m 5s

Jack russellvalpen Jaxy övar sig i att lyssna på matte Andrea Brodin men hon tycker det är roligare att jaga änder. Collievalpen Mums går på agilitykurs för att träna sig i att bli mer modig. Dalmatinervalpen Bonnie verkar tro att det är hon som bestämmer.

Mitt liv som valp del 9

6 december 2016 · 43m 51s

Anders Bagge tar med sin olde english bulldogge-valp Iris på hennes första shoppingtur i storstan. Jack russell-valpen Jaxy flyger utomlands och lancashire heelern Hubert åker hem efter att ha bott hos Fredrik Steen ett tag. Kanintaxvalpen Bibi har fullt upp.

Mitt liv som valp del 10

13 december 2016 · 44m 7s

Säsongsavslutning. Olde english bulldogge-valpen Iris får några valpkompisar på besök och husse Anders har planerat en tävling. Det blir en superbowlbana i valpformat där Fredrik Steen är domare. Lancashire heelern Hubert har drabbats av magsjuka och måste åka till veterinären.

Säsong 1 - 10 avsnitt