tv4play logo

Mord i paradiset del 5 - Spot the Difference, säsong 1

Säsong 1 - 6 avsnitt

Mord i paradiset del 6 - An Unhelpful Aid

När Richard får tropisk feber och Camille befinner sig i Paris måste Dwayne och Fidel stå ut med Richards ersättare som visar sig vara minst lika otrevlig som honom. Samtidigt utreder de mordet på en dykare från trakten.

Spelas nu

Mord i paradiset del 5 - Spot the Difference

Richard ställs inför en mordutredning med personliga förtecken då offret mördades medan han var handfängslad vid honom. Hans jobb står snart på spel och han måste uppbåda all sin yrkesdisciplin och sina mest välputsade skor för att lösa mysteriet.

Mord i paradiset del 4 - Missing a Body?

En blodig kvinna kliver in på polisstationen och erkänner att hon mördat sin make. Eftersom det inte finns några bevis är Poole osäker på vad han ska göra.

Mord i paradiset del 3 - Predicting Murder

När en kvinna inte bara förutspår att hon kommer att mördas utan även ger en beskrivning av mördaren blir Richard misstänksam. Ett fall från det förflutna kan hjälpa till att lösa mordet, men kollegorna måste övertygas om att det inte är voodoo.

Mord i paradiset del 2 - Wicked Wedding Night

Samtidigt som Richard med ljus och lykta söker efter en acceptabel kopp te mördas en brud på sin bröllopsdag. Tragedin engagerar Camille och teamet frågar sig vem som skulle vilja döda en kvinna i brudklänning.

Mord i paradiset del 1 - Arriving in Paradise

Programstart. När en brittisk polis hittas mördad i ett låst rum på den lilla karibiska paradisön Saint Marie skickas kriminalpolisen Richard Poole från London dit för att utreda fallet. Han har den rätta expertisen men hatar både sol och hav.