tv4play logo

Mord på engelska landsbygden del 1, säsong 1

Säsong 1 - 8 avsnitt

Spelas nu

Mord på engelska landsbygden del 1

Säsongsstart I Derbyshire hittar några turister en död man i bakluckan på en taxibil. Mannen är Stuart Ludlam, en hängiven make och pappa från byn Cromford. Polisen inleder utredningen med att försöka spåra det sista samtalet som Stuart tog emot.

Mord på engelska landsbygden del 2

Roy Tutill är 14 år när han mördas 1968. Hans kropp hittas på landsbygden i Surrey och polisen har till en början få ledtrådar att gå på. Ett gammalt nedlagt fall och rättsmedicinska framgångar blir komponenter som hjälper till i utredningen.

Mord på engelska landsbygden del 3

Den omtyckta pensionären Bill Williamson hittas död i en trädgård i Surrey 2010, något som chockar hela bygden.

Mord på engelska landsbygden del 4

Om mordet på 32-åriga Dawn Walker. Hennes kropp hittas 2005 nära en flod i Bury St Edmunds.

Mord på engelska landsbygden del 5

År 2010 mördades pensionärerna Rosemary Windle och Maurece Smith i den engelska kuststaden Torquay av en svindlare som lurat sin väg in i deras liv.

Mord på engelska landsbygden del 6

År 2003 upptäcktes Jane Longhursts kropp i lågor i en skog i västra Sussex. Jane var lärarinna från kuststaden Brighton i England och hade varit försvunnen i flera veckor. Utredningen till hennes mord kom fram till fasansfulla resultat.

Mord på engelska landsbygden del 7

Andre Nunes var en manlig modell som kidnappades och mördades av en härdad gangster i Worcestershire. Förövaren påstod att Nunes var en pedofil, men han var i själva verket helt oskyldig.

Mord på engelska landsbygden del 8

År 2007 promenerar 20-åriga Sophie Lancaster med sin pojkvän Robert Maltby i en park i Bacup i Lancashire när de angrips av en grupp tonåringar. Sophie avlider en kort tid senare av sina skador.

Säsong 2 - 8 avsnitt

Säsong 3 - 8 avsnitt