tv4play logo

Mord utan lik

Dansk true crime-serie i sex delar från 2018 om Henrik Haugberg Madsen, en affärsman i medelåldern som plötsligt försvinner från den danska ön Enö. Serien granskar den besynnerliga mordgåtan där det saknas vittnen, bevis samt mordoffer.

Säsong 1 - 6 avsnitt

Mord utan lik del 1

2010 försvinner egenföretagaren Henrik Haugnerg Maudsen spårlöst på ön Enö i Danmark. Två män misstänkts för att ha slagit ihjäl honom och döms till långa straff. Men Henriks kropps har aldrig hittats och frågan är om han fortfarande är vid liv?

Mord utan lik del 2

En kvinna kontaktar polisen och säger sig ha uppgifter om Henriks försvinnande. Enligt kvinnan ska hennes man ha anlitats för att mörda Henrik. Kvinnans bakgrund är dock spretig och frågan är om polisen kan lita på kvinnans uppgifter.

Mord utan lik del 3

Det börjar väckas tvivel om Henrik verkligen blev mördad, och om han ens är död. Nya uppgifter avslöjar att Henrik hade planer på att skaffa en ny identitet och fly till utlandet. Dessutom hade han gömt undan en stor summa pengar i sin skorsten.

Mord utan lik del 4

Hur kan man döma två personer för mord när man inte ens vet om mordoffret blev mördad eller ens är död? Den danska polisen börjar kraftigt ifrågasättas för sin utredning och de metoder de använt.

Mord utan lik del 5

Polisen misstänker att Henrik har blivit styckad och placerad i en vit Mercedes.

Mord utan lik del 6

Säsongsavslutning. Polisen har hittat den vita Mercedesen och hittar spår av blod i bakutrymmet. Men frågan är om det kan bindas till Henrik? Claus Stokholm Larsen och Bo Madsen ställer slutligen upp på en intervju.