Prova utan reklam på C More
tv4play logo

Morden i Sandhamn

Stockholms skärgård är inte så fridfull som du tidigare trott. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar kriminalinspektör Thomas Andreasson och juristen Nora Linde mot oanad ondska, på liv och död.

Se mer Morden i Sandhamn reklamfritt på C More!

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Hela program - 5 avsnitt

Morden i Sandhamn - I de lugnaste vatten

En man hittas mördad i Sandhamn. Den döde mannen identifieras men ingenting tyder på att ett brott har begåtts och fallet är på väg att avskrivas då ytterligare en händelse inträffar som pekar på att mannen mördats.

Morden i Sandhamn - I den innersta kretsen

Precis efter målgången i Gotland runt i Sandhamn blir kaptenen på vinnarbåten skjuten. Kriminalinspektör Thomas Andreasson får i uppdrag att, med sin kollega Mia Holmgren, undersöka mordet. Nora Linde hjälper till med utredningen av fallet.

Morden i Sandhamn - I grunden utan skuld

När några barn leker i skogen på Sandhamn gör de ett makabert fynd, en förruttnad arm i en plastpåse. Kriminalinspektör Thomas Andreasson och hans kollega Mia Holmgren får fallet, Nora Linde som känner till Sandhamn väl hjälper dem med utredningen.

Morden i Sandhamn - I natt är du död

Den lugna sommaridyllen i Sandhamn raserar när psykologistudenten Marcus Nielsen hittas död. Allt tyder på självmord men när Thomas och Mia börjar granska fallet kommer mörka militära hemligheter och onda planer sakta upp till ytan.

Morden i Sandhamn - I stundens hetta

Sandhamns midsommarfirande blir till en mardröm när dottern till Noras nya kärlek plötsligt försvinner. På midsommardagens morgon upptäcker en av öborna kroppen av en tonårspojke på klipporna, allt pekar på att han blivit mördad.

Vi tror du gillar