tv4play logo

Mordutredarens egna fall

Poliskommissarie Joe Kenda och hans team av mordutredare i världsklass visar tittarna hur några av de värsta och mest svårlösta fall de arbetat med fått sin lösning.

Säsong 6 - 5 avsnitt

Mordutredarens egna fall del 17 - I will hunt you down

Två fångar flyr från fängslet Fremont county jail och tar sig till Colorado springs. Där blir det Joe Kendas uppgift att jaga de farliga männen och återigen ställa dem inför rätta. Sen avbryter polisen ett bråk mellan ett par och hittar en död kropp.

Mordutredarens egna fall del 16 - Eyes of a child

En 6-åring hittar sin gammelmormor ihjälhuggen i hemmet. Alla är chockade och undrar vad det är för monster som så brutalt kan mörda en så älskvärd gamling. För att lösa mordet måste Joe Kenda se saker och ting från barnets perspektiv.

Mordutredarens egna fall del 15 - Timothy Peart's last dance

Det är lördagskväll och tre ungdomar bjuder in till inflyttningsfest för att fira sin nya lägenheten. Det som började som en trevlig kväll slutar med att en av ungdomarna skjuts ner på dansgolvet. Sen utreder Joe Kenda ett tragiskt självmord.

Mordutredarens egna fall del 14 - Body in the freezer

Ett möte två affärsmän emellan slutar med att en av dem blir skjuten i ansiktet. När Joe Kenda kommer till platsen verkar det först som ett enkelt fall, men efter ett tag inser utredaren att det kanske ligger till på ett annat sätt.

Mordutredarens egna fall del 13 - John 3:16

En man kommer in på sjukhuset med sin allvarligt skadade vän. Han uppger att de blivit beskjutna av okända gärningsmän, men när nya bevis hittas verkar det som att han ljuger. I jakt på sanningen letar Joe Kenda efter ett hemligt vittne.