tv4play logo

Mordutredarens egna fall

Poliskommissarie Joe Kenda och hans team av mordutredare i världsklass visar tittarna hur några av de värsta och mest svårlösta fall de arbetat med fått sin lösning.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 6 - 5 avsnitt

Mordutredarens egna fall del 12 - Time bomb

Under 1978 var Joe Kenda ny på sitt jobb i Colorado springs. I ett av sina första fall undersöker han vad som ligger bakom en sprängning på en bank. Kassaskåpet är orört och en hög med pengar har lämnats kvar, så vad var motivet bakom dådet?

Mordutredarens egna fall del 11 - Lockdown

En byggarbetare tappar plötsligt fattningen och börjar avfyra sitt vapen mitt på gatan. Poliserna åker dit och sätter sina liv på spel för att få stopp på den farliga situationen. Sen hittas en äldre man huggen i ryggen.

Mordutredarens egna fall del 10 - Where is Claudia Jane

Claudia Jane, 15 år, försvinner under mystiska omständigheter och polisen kopplas in i ärendet. När hennes kropp senare hittas måste Joe Kenda undersöka vad som egentligen har hänt. Handlar det om en tonårsrymning, eller är det något mörkare bakom?

Mordutredarens egna fall del 9 - Manifesto

En stuga på Pikes Peak i Colorado fattar eld och en biträdande sheriff vakar över händelsen. Morgon efter hittas han skjuten i sin bil. Joe Kenda och de övriga poliserna måste bortse får sina känslor och starta en jakt på mördaren och mordbrännaren.

Mordutredarens egna fall del 8 - Sex, lies and surveillance tape

William McKay ramlar in i en närbutik och faller ihop. Han blöder ymnigt från en skottskada i bröstet, men det är oklart vem gärningsmannen är. För att få svar på det måste Joe Kenda gå igen en grynig övervakningsfilm som visar skeendet.

Säsong 5 - 6 avsnitt