tv4play logo

Mordutredarens egna fall

Poliskommissarie Joe Kenda och hans team av mordutredare i världsklass visar tittarna hur några av de värsta och mest svårlösta fall de arbetat med fått sin lösning.

Säsong 1 - 5 avsnitt

Mordutredarens egna fall del 3

31 december 2019 · 46m 6s

Joe Kenda och hans team av mordutredare är bland de duktigaste i världen på att lösa brott. Hemmafrun Elsie Jennes hittas död i resterna av hennes nerbrända källare. Hennes redogör för en mycket osannolik historia för polisen.

Mordutredarens egna fall del 4

7 januari 2020 · 46m 6s

Tonåringen Maggie Fetty har rymt hemifrån och hittas död vid en bergsväg. Utredarna måste nu trassla upp det när av lögner och falska anklagelser som omger hennes död. Joe Kenda berättar om fallet.

Mordutredarens egna fall del 5

14 januari 2020 · 46m 4s

Den här gången berättar Joe Kenda om soldaten Layne Schmidtke som hittades svårt ihjälslagen av ett tonårsgäng. När utredarna grävde djupare i fallet upptäckte de en mycket osannolik ledare.

Mordutredarens egna fall del 6

21 januari 2020 · 46m 6s

Joe Kenda, en av världens främsta mordutredare, berättar om hur de värsta och mest svårlösta mordgåtor har fått sin lösning. Här berättar han om utredningen av det brutala fallet där ägaren till en snabbmatsrestaurang hittas mördad i sin bil.

Mordutredarens egna fall del 7

28 januari 2020 · 46m 6s

En blodig skytt stegar ut från en skola och lämnar den 14-åriga J.L Jackson ihjälskjuten. Efter att polisen gått igenom en mängd vittnesförhör men tonåringar visar det sig att det handlar om en dödlig vendetta som tog sin början i ett lunchrum.