tv4play logo

Mordutredarens egna fall

Poliskommissarie Joe Kenda och hans team av mordutredare i världsklass visar tittarna hur några av de värsta och mest svårlösta fall de arbetat med fått sin lösning.

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 5 - 5 avsnitt

Mordutredarens egna fall del 19

En 13-årig pojke dödas i en explosion som förorsakats av en bomb och till polisens stora förskräckelse upptäcker de en till bomb som inte detonerat. Poliskommissarie måste nu lista ut vem de var avsedda för innan han kan spåra gärningsmannen.

Tillgängligt: 28 dagar till

Mordutredarens egna fall del 18

Poliskommissarie Joe Kenda konfronteras med sin värsta mardröm när hans vän och kollega Mark Dabling dödas i tjänsten. Polisen sätter i gång en jakt på gärningsmannen och upptäcker att han är mycket farligare än de trott.

Tillgängligt: 21 dagar till

Mordutredarens egna fall del 17

När en ung man blir ihjälskjuten måste poliskommissarie Joe Kenda undersöka om dådet har en koppling till hans förflutna eller hans hobby som samlare av sällsynta mynt. Kenda utreder även ett annat fall där en kvinna dödas med ett skott i huvudet.

Tillgängligt: 14 dagar till

Mordutredarens egna fall del 16

Två tonåringar hittar en död kropp på gatan och poliskommissarie Joe Kenda måste fastställa om förövaren är en svartsjuk älskare eller om det handlar om en mentalt störd person. I ett annat fall vänder sig Kenda till en kriminaltekniker för att bekräfta om en ung kvinna kunde ha hängt sig.

Tillgängligt: 7 dagar till

Mordutredarens egna fall del 15

När Joe Kenda börjar arbeta som polis lär han sig jobbet snabbt. Men när han på egen hand försöker stoppa ett gäng som löper amok blir han själv beskjuten. Gärningsmannen måste stoppas och frågan är om Kenda kan hjälpa sina kollegor att få fast honom.

Tillgängligt: Sista dagen

Vi tror du gillar