tv4play logo

Mordutredarna

Om det kriminaltekniska arbetet. I utredningarna används den senaste tekniken och tittaren får följa varje steg från det att man först säkrar brottsplatsen till det slutgiltiga färdigställandet av underlag för att uppnå en fällande dom.

Säsong 14 - 20 avsnitt

Mordutredarna del 1 - Pure bread Murder

1 november 2019 · 22m 41s

Säsongsstart. En kvinna hittas knivmördad i badkaret och hennes våldsamme pojkvän misstänks ha haft ihjäl henne. Ett fotavtryck på ett hambugerbröd blir en viktig ledtråd i den kriminaltekniska jakten.

Mordutredarna del 2 - Hear No Evil

1 november 2019 · 22m 40s

En döv kvinna blir brutalt mördad och det ska visa sig att hon haft en komplicerat kärleksliv med flera personer inblandade. Kriminalteknikerna säkrar bevis på ett otippat ställe.

Mordutredarna del 3 - Hell's Kitchen

1 november 2019 · 22m 40s

Polisen rycker ut till en bostad och hittar en död kvinna nedför en trappa. Först verkar det som om hon råkat ramla och slagit i huvudet. Men benens konstiga vinkel och avsaknaden av blod gör att polisen misstänker att brottsplatsen är iscensatt.

Mordutredarna del 4 - Three's a Crowd

1 november 2019 · 22m 41s

En kvinna är på väg hem efter en sånglektion när hon plötsligt skjuts ner på kyrkans parkeringsplats. Snart misstänks hennes man för mordet och misstankarna stärks när det visar sig att kvinnan varit otrogen i tre års tid.

Mordutredarna del 5 - A Squire's Riches

1 november 2019 · 22m 40s

En lastbil hamnar i rullning och kör oturligt nog över föraren för att sedan börja brinna. Efter att kriminalteknikerna varit på olycksplatsen ställer de sig frågande om de verkligen var ägaren till lastbilen som blev påkörd.

Mordutredarna del 6 - Home of the Brave

1 november 2019 · 22m 40s

En kvinna hittas knivmördad i sin säng. När polisen börjar nysta i fallet visar det sig att kvinnan varit nära att mista livet vid ett flertal tillfällen.

Mordutredarna del 7 - Freeze Framed

1 november 2019 · 22m 40s

Polisen påträffar en man som tagit livet av sig genom att dricka kylarvätska. Men utredningen tar en vändning när den tekniska undersökningen visar att någon annan verkar gett honom giftet.

Mordutredarna del 8 - Touch of Evil

1 november 2019 · 22m 41s

En mördare härjar i New York och New Jersey med siktet inställd på homosexuella. Kan den kriminaltekniska undersökningen leda polisen på rätt spår?

Mordutredarna del 9 - Textbook Murder

1 november 2019 · 22m 41s

En gravid kvinna mördas i sitt hem och allt pekar på att det är fästmannen som ligger bakom dådet. Men märkliga fotavtryck visar något annat.

Mordutredarna del 10 - Filtered Out

1 november 2019 · 22m 41s

Polisen i Virginia gör en fasansfull upptäckt då kroppen av en mördad tonåring hittas i en ravin. De enda ledtrådarna utredarna har att gå på är några cigarettfimpar på marken och ett fotavtryck på tonåringens kropp.

Mordutredarna del 11 - Water Logged

1 november 2019 · 22m 40s

Polisen i Florida gör en makaber upptäckt då en kvinna och hennes två döttrar hittas döda i Tampa bay. Kriminalteknikerna hittar en handskriven lapp i deras bil och polisen tror sig vara på rätt spår i jakten på trippelmördaren.

Mordutredarna del 12 - Social Circle

1 november 2019 · 22m 40s

Fyra ungdomar hittas brutalt mördade i exklusivt område i Texas. Det enda polisen har att gå på är ett ögonvittne som säger sig ha sett två personer klädda i svart..

Mordutredarna del 13 - Low Maintenance

1 november 2019 · 22m 40s

När en college-student i Texas hittas mördad i sin lägenhet misstänker polisen tre personer. Är det pojkvännen, grannen eller en väktare som utfört dådet?

Mordutredarna del 14 - Fate Date

1 november 2019 · 22m 36s

Ett larm om en brand leder polisen till en bisarr upptäckt. Ett par hittas skjutna till döds i sitt hem och ett annat offer påträffas död i sin bil. Utredarna börjar söka efter ledtrådar i offrens mejlkonton.

Mordutredarna del 15 - Trail of a Killer

1 november 2019 · 22m 41s

Kathy Lorick dödas under en joggingrunda medan hon pratar med sin man i telefon. Trots ett gediget sökarbete hittar polisen ingen gärningsman. Nio dagar senare blir ett gäng cigarettfimpar en viktig pusselbit i utredningen.

Säsong 8 - 50 avsnitt