tv4play logo

Ny säsong av Mumbo Jumbo

Humorprprogrammet med komikerna Daniel Norberg, Louise Nordahl, Christian Åkesson och Shanthi Rydwall-Menon kommer tillbaka hösten 2019.

Ny säsong av Mumbo Jumbo

Humorprprogrammet med komikerna Daniel Norberg, Louise Nordahl, Christian Åkesson och Shanthi Rydwall-Menon kommer tillbaka hösten 2019.

Säsong 2 - 7 avsnitt

Mumbo jumbo del 1

18 oktober 2019 · 22m 11s

Säsongsstart. Mumbo jumbo är tillbaka och i premiäravsnittet möter vi komikerna Christian Luuk och Daniel Hallberg. Dessutom gör Hollywood-fruarna Maria Montazaami och Gunilla Persson entré och Greta Thunberg visar upp en helt ny sida.

Mumbo jumbo del 2

25 oktober 2019 · 22m 11s

Vad vore en fredag utan vårt älskade Mumbo jumbo-gäng? Denna afton får vi följa med Solsidan-gänget bakom kulisserna och när Linda Lindorff besöker en av sina kärleksbönder. Dessutom kommer en småsur Kjell Bergqvist till studion.

Mumbo jumbo del 3

1 november 2019 · 22m 4s

I riksdagen får Jimmie äntligen kärleken besvarad av Nyamko efter ett flirtigt SMS. Mandelmanns delar med sig av sina bästa tips för en roligare höst och Hasse Aro bjuder in till Efterlyst VIP. Dessutom sjunger Leif GW Persson ut en gång för alla.

Mumbo jumbo del 4

8 november 2019 · 22m 1s

Carl Bildts gameshow har premiär och i riksdagen kommer Jimmie och Nyamko varandra allt närmare. Fars dag närmar sig med stormsteg så Gunnel och Maritta tipsar om presenter samtidigt som Petter Stordalen kommer till studion och skryter.

Mumbo jumbo del 5

22 november 2019 · 21m 57s

Det vankas filmkväll i riksdagen och Jimmie kämpar med att vinna Nyamkos hjärta. Filip och Fredrik lanserar en ny programidé och ASAP-rocky är tillbaka i Sverige. Vi får dessutom följa Glenn Hysén som är på jakt efter ett nytt jobb.

Mumbo jumbo del 6

29 november 2019 · 22m 13s

I riksdagen bränner det till rejält när Lövfen och gänget bestämmer sig för att göra en livsfarlig räddningsaktion. Mandelmanns ger skönhetstips och lyxfällan besöker Gunnel och Maritta. Dessutom gästar drottning Silvia med flera Skavlan.

Mumbo jumbo del 7

6 december 2019 · 22m 13s

Säsongsavslutning. Trafikpoliserna ger sig ut på vägarna och Gunilla Persson är med om en nära döden-upplevelse. Kristian Luuk och Fredrik Lindström bjuder in till På spåret, och Anna Anka gästar studion för att visa sina bästa träningstips.

Säsong 1 - 8 avsnitt