tv4play logo

Mys bröllop

Mys bröllop ger oss en kärleksfest på My Feldts alldeles unika vis. Tillsammans med sin bror Putte vänder hon uppochned på traditionerna för att skapa ett makalöst bröllop för sina vänner

Rättigheter: Kan endast ses i Sverige

Säsong 1 - 8 avsnitt

Mys bröllop del 1

Programstart. Tillsammans med sin bror Putte påbörjar My Feldt arbetet inför sina vänners storslagna bröllop. My målar vackra inbjudningskort, gör rabarbersaft och jordgubbssylt på vad sommaren ger, medan Putte snickrar en kyssbänk till trädgården.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mys bröllop del 2

My och Putte får hjälp att bygga ett växthus på gården, medan Putte skapar ett utekök som My genast inviger. Lyckliga paret Johan och Rina hälsar på för att se vigselplatsen, och My börjar känna att två månader kanske inte är så lång tid ändå.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mys bröllop del 3

Sommaren står i full blom, i trädgården är det dags att plantera med Mys vän Susanne. Till bröllopet behövs även allt möjligt till dukning, My och Putte får nyckeln till en gammal lanthandel som stått orörd i 30 år där de hoppas finna vad de söker.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mys bröllop del 4

My och Pytte bygger en charmig karamellkiosk som såklart kräver sitt godis, My gör vaniljkola med havssalt. Mys storslagna vision om att väva in hela Halland blir till en innovativ förrätt, dessutom är ölen färdigjäst och ska smaksättas.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mys bröllop del 5

Bröllopet närmar sig med stormsteg, det är dags att fokusera på Rinas bröllopsklänning. Samtidigt måste ladan få in mer ljus så Putte tar hjälp av Markus för att sätta in ett stort fönster. My fortsätter provlaga menyn och ber Putte bygga en korvrök.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mys bröllop del 6

Nu är det hög tid att ordna ringar till brudparet och My tar hjälp av sin vän Malin som tillverkar smycken av gammalt guld och silver. My lagar surkål till mingelrätten och Putte har en vision om att själv tillverka borden till festlokalen.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mys bröllop del 7

En vecka till bröllop! Festlokalen ska pyntas och My har en speciell idé för en takkrona. My inspireras av skogen när menyn ska bli komplett med varmrätt. Putte visar sina bartenderfärdigheter när de tillverkar en blomsterbar att servera drinkarna i.

Tillgängligt: 30+ dagar till

Mys bröllop del 8

Säsongsavslutning. Det är bröllopsdags. Brudbukett ska göras, vigselplatsen ska fixas färdig och tårtan ska bli klar. My inser att de är långt ifrån färdiga men kämpar på och när gästerna kommer är det bara att köra, för ingen kommer ihåg en fegis!

Tillgängligt: 30+ dagar till