tv4play logo

Krögaren Erik Videgård: ”Har man ägg har man mat”

Idag lagar stjärnkrögaren mat som får Jenny Alversjö att jubla. Det blir Ägg-rätter från olika delar av världen. Vi lär oss att ånga ägg på franskt vis tillverka Japanska ägg-omeletten tamago och får se vinnaren causa göra comeback. Erik Videgård delar med sig av ovärderliga tips på hur du ska lyckas med dina äggrätter. Allt från vad som gör pannkakans kanter tunna och frasiga till hur du avgör hur du vet att du är på en utmärkt sushi-restaurang. Missa inte – se hela inslaget.

Krögaren Erik Videgård: ”Har man ägg har man mat”

Idag lagar stjärnkrögaren mat som får Jenny Alversjö att jubla. Det blir Ägg-rätter från olika delar av världen. Vi lär oss att ånga ägg på franskt vis tillverka Japanska ägg-omeletten tamago och får se vinnaren causa göra comeback. Erik Videgård delar med sig av ovärderliga tips på hur du ska lyckas med dina äggrätter. Allt från vad som gör pannkakans kanter tunna och frasiga till hur du avgör hur du vet att du är på en utmärkt sushi-restaurang. Missa inte – se hela inslaget.