tv4play logo

Slarvsyltan som fick Jenny och Per att go bananas!

Stefan Ekengren gästade Nyhetsmorgon och bjöd bland annat på slarvsylta och pratade om sin passion att plocka upp vårt matarv. Han är bland annat aktuel med kokboken "Högtid", men driver också restaurangen Hantverket. Här laga smårätter, med lokal prägel. Det blev Öjebyröra på bröd, Tuttull med slarvsylta och enligt Jenny och Per himmelsk kall grön tomatsoppa. Alla recepten finns på Köket.se

Slarvsyltan som fick Jenny och Per att go bananas!

Stefan Ekengren gästade Nyhetsmorgon och bjöd bland annat på slarvsylta och pratade om sin passion att plocka upp vårt matarv. Han är bland annat aktuel med kokboken "Högtid", men driver också restaurangen Hantverket. Här laga smårätter, med lokal prägel. Det blev Öjebyröra på bröd, Tuttull med slarvsylta och enligt Jenny och Per himmelsk kall grön tomatsoppa. Alla recepten finns på Köket.se

Hela program

14 avsnitt

Live