tv4play logo

Testa stjärnkrögarens klimatsmarta helgmeny!

Den prisbelönte stjärnkrögaren Paul Svensson brinner, som många av er vet, för det här att laga klimatsmart! Och han kastar ingenting! Inte ens gamla kanelbullar eller baguetter! För dom kan faktiskt återanvändas på en massa spännande sätt! Förrätt: Förrätt: Lyxiga småpizzor med tomatsås, ost, kål, tryffeldressing (degen gjord på gamla baguetter) Middag: Rotselleri "raz el hanout" med krämig svamp dinkel, mangold och libbsticka. Tillval: vildand Efterrätt: Skånsk äpplekaka på gamla kanelbullar, smör och råsocker. Recepten hittar du på Köket.se

Testa stjärnkrögarens klimatsmarta helgmeny!

Den prisbelönte stjärnkrögaren Paul Svensson brinner, som många av er vet, för det här att laga klimatsmart! Och han kastar ingenting! Inte ens gamla kanelbullar eller baguetter! För dom kan faktiskt återanvändas på en massa spännande sätt! Förrätt: Förrätt: Lyxiga småpizzor med tomatsås, ost, kål, tryffeldressing (degen gjord på gamla baguetter) Middag: Rotselleri "raz el hanout" med krämig svamp dinkel, mangold och libbsticka. Tillval: vildand Efterrätt: Skånsk äpplekaka på gamla kanelbullar, smör och råsocker. Recepten hittar du på Köket.se

Hela program

15 avsnitt

Live

Senaste klippen